Prodej rodinného domu, Očihov, 163 m2

Očihov

2 550 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 153 Kč /za měsíc

(nejnižší podání)

Prověřené firmy v Očihově

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Nabízíme k prodeji formou elektronické aukce prostorný rodinný dům se 2 garážemi a letní kuchyní, který se nachází v klidné obci Očihov, a který představuje nejen možnost vybudování vlastního bydlení, ale také zajímavou investiční příležitost.
Rodinný dům o dispozici 5+1 (užitná plocha celkem: 163m2), dále dvojgaráž 40,80 m2, garáž u domu (dílna) 33,60 m2, letní kuchyně na dvoře 13,50 m2. Dvůr, zahrádka, studna, pozemky celkem 553 m2, vše oploceno. Díky 2 garážím a prostornému dvoru je dům vhodný také na podnikání (auta, skladovací prostory, dílna). Přímo u domu je 5 parkovacích míst.
Zajímavá investiční příležitost – dům se nachází v klidné obci Očihov, nedaleko dálnice D6 Praha - Karlovy Vary. Nyní dojezd do Prahy cca 45 minut. V příštím roce se dokončí další úsek této dálnice (Krupá-Hořovičky), čímž bude nájezd na dálnici pouze 7km od domu a dojezd do Prahy pod 40 minut. Díky tomuto se tato lokalita nyní stává velmi vyhledávanou a očekává se růst cen v příštích 2 letech.
Další města: Karlovy Vary 57 km, Žatec 19 km, Podbořany 4 km s dobrým autobusovým spojením, kde jsou školy, školky, lékaři a další občanská vybavenost a také dostatek pracovních příležitostí.

Elektronická aukce se bude konat dne: 26.9.2024 od 10:00 hod do 10:30 hod. V aukci čiňte nabídku ceny formou příhozů na našem portále aukcí a dražeb.
Více informací na: https://www.e-drazby.cz/index.php?obj=&dd=MzQ0MzI=

Rodinný dům je obdélníkového půdorysu, částečně podsklepený, s 1 nadzemním podlažím a podkrovím. Zdařilá rekonstrukce v roce 2010 – nové rozvody elektřiny v mědi plus jističe, nové rozvody vody, plynu, nový plynový kotel, elektrický bojler na teplou užitkovou vodu, podlahy, okna, střecha, krovy, krytina, koupelna, WC, kuchyně, nové rozvody topení v mědi.

V přízemí je situována kuchyně, obývací pokoj, ložnice, koupelna, WC a špajz. V podkroví jsou 3 pokoje a koupelna. K výše uvedeným nemovitostem dále náleží 2 garáže a letní kuchyně, z čehož 1 garáž a letní kuchyně nejsou aktuálně zakresleny na katastru nemovitostí. Nemovitost je vyklizena. Další podrobnosti naleznete včetně dostupné stavebně technické dokumentace v dokumentech aukce.

Sítě – elektřina, plyn, obecní vodovod a kanalizace. Obec připravuje změnu na tlakovou kanalizaci. Internet na optice u hranice pozemku. Veškerá občanská vybavenost je ve 4 km vzdálených Podbořanech.
Možné výhledové rekonstrukce domu: fasáda, zateplení, fotovoltaika, tepelné čerpadlo (studna), možnost čerpání dotací.
Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem. Pro bližší informace kontaktujte předem aukčního specialistu.

Aukční jistota se automaticky vrací, pokud se v aukci zájemce nestane vítězem nebo vítězem v pořadí

GPS: 50.199310571, 13.457469941

Prohlídka se bude konat dne 7.9.2024 v 11:00 hodin a dále dne 21.9.2024 v 11:00 hod. Pro potvrzení účasti volejte aukčního specialistu - Ing. Dalibor Höfer. V případě, že nikdo nepotvrdí účast, prohlídka se konat nebude. Účast na prohlídce není podmínkou pro účast v..

Parametry domu

Cena
2 550 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
nejnižší podání
Aktualizováno
21. 8. 2024
Adresa
Očihov
ID
6001AD2416S
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
163 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
553 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Jana Beranová infolinka

Jana Beranová infolinka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Očihově?

Podobné nemovitosti