Prodej pozemku pro bydlení, Vřesina, Na Chabovci, 1400 m2

Na Chabovci, Vřesina

3 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 680 Kč /za měsíc

(provizi hradí prodávající)

Prověřené firmy v Vřesině

Informace k pozemku

Nabízíme prodej stavebního pozemku o velikosti cca 1.400 m2 v obci Vřesina u Hlučína, který je situovaný ve velmi dobré lokalitě na okraji původní zástavby rodinných domů. Na pozemku je umístěna budova nízkoenergetického komerčního kontejnerového objektu s možností bydlení (lze odvézt nebo ponechat za cenu dle dohody).
Cena pozemku bez budovy je 2.500,- Kč za m2, pozemek bude rozparcelován zaměřením a geometrickým plánem pro konečného klienta.
V novém územním plánu obce Vřesina je pozemek uveden jako plocha smíšená obytná venkovská s možností zastavění stavbou jak pro bydlení, tak k rekreačnímu užívání, případně lokální komercí. Více informací k územnímu plánu najdete ve fotografiích u této nabídky.
Před objektem je vymezeno 6 parkovacích stání. Připojení je na vodovod, likvidace odpadních vod přes ČOV a vsak dešťových vod.
Lukrativní oblast v blízkosti hlavní komunikace, autem se dostanete do centra Ostravy za 20 minut, do Poruby za 20 minut a centra Opavy 30 minut.
Pro více informací a domluvení prohlídky nemovitosti kontaktujte naši bezplatnou zákaznickou linku.
Rádi vám také pomůžeme vyřešit financování koupě této nemovitosti, financím se věnujeme již 26 let.

Parametry pozemku

Cena
3 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí prodávající
Aktualizováno
11. 9. 2024
Adresa
Na Chabovci, Vřesina
ID
61463
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
1400 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Vřesině (okr. Opava)?

Podobné nemovitosti