Prodej výrobních prostor, Liberec - Liberec XIX-Horní Hanychov, Světelská, 1942 m2

Světelská, Liberec XIX-Horní Hanychov

19 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 94 838 Kč /za měsíc

(kupní cena vč. provize RK)

Prověřené firmy v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Prodej zajímavé nemovitosti v žádané lokalitě Horní Hanychov v Liberci, která nabízí široké možnosti využití. V současné době je tato budova určena k podnikání, konkrétně zde byla chráněná dílna, kde se realizovala montáž drobných součástek pro automobilový průmysl. Avšak díky své výhodné poloze a územnímu plánu je možné nemovitost přetvořit na dvojdomek nebo jiný typ bydlení. Objekt může být také využit na sociální služby, penzion a další, to z něho činí skvělou investiční příležitost. Celková plocha pozemku 1 942 m.

Nemovitost má užitnou plochou 477 m² ve dvou nadzemních podlaží. V přízemí se nachází čtyři dílny, dvě šatny se skříňkami, umývárny s dámským a pánským WC, sklad a jídelna s navazující kuchyní, jež slouží k výdeji dovozených jídel. Pro pohodlné a efektivní fungování výroby je k dispozici přistavěná kompresorovna s výkonem 2x 11 kW a pracovním tlakem max. 8 bar., která zajišťuje v části prostoru l. NP rozvody stlačeného vzduchu jsou v přízemí ve 3 místnostech, v prvním NP v jedné místnosti(její hlavní využití v těchto prostorách). To je pro výrobní proces klíčové.

Voda je z veřejného řádu a odpad je odváděn do septiku. Plynový kotel zajišťuje topení a teplou vodu. Objekt je vybaven požární bezpečnostní alarmem, čidly pohybu a kamerovým systémem napojeným na společnost Jablotron.

Zadní část v přízemí objektu disponuje prostornou plochou pro manipulaci s materiálem, na kterou navazují vrata s dálkovým ovládáním, to usnadňuje přístup a logistiku.

V druhém nadzemním podlaží se nachází kancelář, rehabilitační místnost a další tři dílny. To zajišťuje dostatek prostoru pro administrativní a výrobní činnosti. Celým podkrovím prochází hala, která má v zadní části umístěn výtah s nosností 250 kg, propojující první a druhé nadzemní podlaží, což zvyšuje komfort a efektivitu pohybu mezi patry.
Významnou výhodou je parkovací plocha velikosti 832 m² (9 míst). Rozšíření skladového prostoru zajišťuje mobilní plachtová hala umístěna na pozemku. Širokou škálu využití umocňuje umístění objektu, který sousedí s velkou plochou travního porostu, což dodává místu klid a příjemnou atmosféru. Z boku domu je zahrada, která umožňuje odpočinek a relax.

Jde tedy o klidné místo s rychlým dojezdem do průmyslové zóny Jih pouze 1,3 km a na nájezd rychlostní silnice Praha - Hrádek nad Nisou dojedete za 3 km. Na tramvajovou zastávku do centra 520 m. Zde si přijdou na své i sportovci a milovníci přírody, protože se místo nachází pod Ještědem s velkým množstvím možností sportování a turistiky.

Tato nemovitost představuje skvělou příležitost pro podnikatele i investory, kteří hledají prostory s možností rozšíření a přizpůsobení podle vlastních potřeb. Nepropásněte šanci na investici v atraktivní lokalitě, která nabízí nejen výbornou dostupnost, ale také potenciál pro budoucí rozvoj.

Kupní cena 19 900 000 Kč. Ev. číslo: 648339.

Parametry nemovitosti

Cena
19 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
kupní cena vč. provize RK
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Světelská, Liberec XIX-Horní Hanychov
ID
648953
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
1942 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
410 m2
Plocha nemovitosti
1942 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Blanka Rosková

Blanka Rosková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje výrobních prostor v Liberci?

Podobné nemovitosti