Prodej rodinného domu, Jenišov, Rozkvetlá, 133 m2

Rozkvetlá, Jenišov

9 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 45 227 Kč /za měsíc

(provizi hradí kupující)

Prověřené firmy v Jenišově

Informace k domu

Prodej řadového dvoupodlažního rodinného domu v Jenišově u Karlových Varů o celkové podlahové ploše 232 m2, dispozici 4+kk s garáží, parkovacím stáním, terasou, zahradním domkem, vše na pozemku o celkové ploše 448 m2.
Dům je účelně řešen: garáž má ve štítu velký úložný prostor, další úložné prostory nabízí technická místnost, přístupná přímo z garáže a zahradní domek přistavěný k zadní části domu.
Z garáže je možno dveřmi projít jednak přímo na udržovanou zahradu nebo do obytné části domu, kde v 1. NP najdete obývací pokoj s kuchyňským a jídelním koutem, na nějž navazuje zimní zahrada a na ní pak terasa s markýzou. V 1. NP je dále koupelna se sprchovým koutem a WC. Z 1. NP se chodbou po zděných schodech dostanete do 2. NP, kde jsou dva (dětské) pokoje, ložnice, koupelna s WC a vanou.
(Půdorysy podlaží najdete ve fotogalerii - míry jsou zde pouze orentační.)

Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě (elektřina, voda, kanalizace, plyn). Vytápění a ohřev vody zajišťuje plynový kotel.

Díky ideální poloze domu máte veškerou občanskou vybavenost snadno a rychle dostupnou (MHD, Hypermarket Globus, Möbelix nábytek, pobočka České pošty, s.p., obecní úřad, konzum) v obci Jenišov nebo vzdálenost od Karlových Varů jen tři minuty automobilem. Upravené cyklostezky, turistické trasy, nedaleké přírodní koupaliště nebo lyžařské areály Vám umožní bohaté celoroční vyžití. Dům je připraven k okamžitému nastěhování.

Parametry domu

Cena
9 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí kupující
Aktualizováno
25. 8. 2024
Adresa
Rozkvetlá, Jenišov
ID
63452
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
133 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
448 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž
Terasa
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jenišově?

Podobné nemovitosti