Prodej rodinného domu, Kratochvilka, 165 m2 (ID: 2267305)

Kratochvilka

11 000 000 Kč HYPOTÉKA od 52 423 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Prověřené firmy v Kratochvilce

Informace k domu

Prodej rodinného domu 165 m², pozemek 459 m²

Rodinný dům Kratochvilka 6+kk

Představujeme Vám výjimečnou nabídku rodinného domu 6+kk s krytým parkovacím stáním pro dvě vozidla na pozemku o rozloze 459 m², umístěného v malebné a klidné obci Kratochvilka. Tato lokalita spojuje všechny přednosti bydlení v blízkosti přírody s výbornou dostupností do Rosic (6km), Ivančic (7km) i Brna (19km).

Tento rodinný dům je navržen tak, aby splňoval všechny požadavky na moderní a pohodlné bydlení. Díky dispozici 6+kk poskytuje dostatek prostoru pro rodinný život, relaxaci i práci z domova. Interiér domu je řešen s důrazem na praktičnost, světlost a vzdušnost, což v kombinaci s vysokou kvalitou použitých materiálů zaručuje komfortní bydlení.

Dům nabízí celkovou užitnou plochu 165 m². Obývací pokoj s kuchyňským koutem je srdcem domu, poskytující dostatek prostoru pro společné chvíle celé rodiny. Z pokoje je možné vyjít na venkovní zastřešenou terasu, která je ideálním místem pro posezení, odpočinek či grilování s přáteli a rodinou.

Horní patro poskytuje dostatek soukromého prostoru pro jednotlivé členy rodiny. V každém patře je koupelna a toaleta.

Dům bude dokončen a zkolaudován do srpna 2024. Velkou výhodou je možnost před dokončením ovlivnit a upravit použité materiály i dekory jednotlivých prvků a částí domu.

Topení je řešeno plynovým kondenzačním kotlem v technické místnosti s přípravou pro solární elektrárnu, v kombinaci s krbovými kamny v obývacím pokoji. Díky kvalitnímu zateplení a kvalitním oknům jsou zde nízké náklady na provoz domu. Energetický štítek „B“. Stavba je připojena na obecní vodovod i kanalizaci.

Kratochvilka je obec, která nabízí klidné a pohodové bydlení s výbornou dostupností do Brna autem i integrovanou dopravou. V obci se nachází základní občanská vybavenost, s dalšími možnostmi dostupnými v sousedních obcích – v Ivančicích nebo Rosicích.

Neváhejte a přijďte se na tento dům podívat. Stačí zavolat a zarezervovat si termín prohlídky.

Rád Vám dům, i vše co nabízí ukážu.

Váš realitní makléř David Kukla

Parametry domu

Cena
11 000 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
21. 8. 2024
Adresa
Kratochvilka
ID
8
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
165 m2
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
459 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

G4 REALITY s.r.o.

Palackého nám. 27, Rosice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

David Kukla

David Kukla

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kratochvilce?

Podobné nemovitosti