Prodej rodinného domu, Buštěhrad, Polní, 110 m2 (ID: 2267442)

Polní, Buštěhrad

9 999 999 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 657 Kč /za měsíc

(Včetně provize RK)

Prověřené firmy v Buštěhradu

Informace k domu

Hledáte pro svou rodinu prostorné bydlení v novostavbě, které si dotvoříte přesně podle vlastních představ? Chcete bydlet v blízkosti Prahy a přesto si užívat klidu maloměsta? Vítejte v Buštěhradu.

Právě pro Vás máme v nabídce novostavbu přízemního domu o dispozici 4+kk a výměře 110 metrů čtverečních. Po vstupu do domu Vás přivítá prostorná chodba. Z ní se dostanete do dvou pokojů, koupelny, toalety, technické místnosti a hlavního obývacího prostoru s kuchyňským koutem, na který navazuje další z pokojů. Z obývací části vyjdete dveřmi na terasu a dále do zahrady. Dům má zděnou konstrukci, pochozí plochy jsou řešeny plovoucími podlahami a dlažbou v neutrálních odstínech. Vytápění celého prostoru zajišťuje podlahové topení napojené na plynový kotel. V technické místnosti je i příprava na instalaci fotovoltaiky.

Obec Buštěhrad poskytuje velmi dobrou občanskou vybavenost. Je zde základní, mateřská škola a umělecká škola či různé sportovní organizace. Dojíždět není třeba ani za základní lékařskou péčí jako je praktický lékař pro děti i dospělé a zubní ordinace. Na své si zde přijde jak milovník klidu tak i ten, kdo se rád zapojí do kulturního a spolkového života v obci. Dojezdový čas autem do centra Prahy je 30 minut, autobus jede 4x za hodinu přičemž doba jízdy na metro Veleslavín je 20 minut.

Těšíme se na Vás na prohlídce!

Parametry domu

Cena
9 999 999 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize RK
Aktualizováno
6. 9. 2024
Adresa
Polní, Buštěhrad
ID
22978
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
110 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Plocha budovy
110 m2
Podlahová plocha
110 m2
Plocha nemovitosti
490 m2
Plocha zahrady
380 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Satelit
Doprava
Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Mgr. Filip Hájek

Mgr. Filip Hájek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Buštěhradu?

Podobné nemovitosti