Prodej rodinného domu, Čelákovice, Dobrovského, 80 m2

Dobrovského, Čelákovice

Rezervováno
8 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 844 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Čelákovicích

Informace k domu

Exklusivně Vám nabízíme prodej rodinného domu o dispozici 3+1 v dobré a klidné okrajové části Čelákovic.

Pozemek je rovinný, udržovaný s kopanou studnou, oplocení drátěnými poli s plechovou brankou. Okapový systém žlaby. Fasáda původní, bez zateplení a izolace. Na pozemcích je mimo domu, dřevěná kůlna a také vedlejší zděné stavby jako vejminek, dílna a chlívky. Pod kůlnou je sklípek vhodný pro uchovávání zeleniny.

V domě je elektřina, plyn, vytápění radiátory s plynovým kotlem zn. Junkers, ohřev vody bojlerem. Rozvody elektřiny jsou v hliníku, voda v kovu, odpad z kameniny sveden do odpadní jímky. Dům já jeden komín, na střeše původní tašky, před 2 lety proběhla oprava střechy. Dům je částečně podsklepený, kde je kotel na plyn, darling a úložný prostor. Okna a dveře plastová, malá okýnka špaletová, dveře z lamina, podlahy beton a koberec. Koupelna udržovaná s vanou, bojlerem a obklady. WC splachovací s výmalbou. Vybavení domu je původní. V přízemí se nachází chodba, kuchyň s plynovým sporákem, koupelna, špajz, WC, pokoj a obývací pokoj, ze kterého vedou schody do podkroví. V podkroví je jeden pokoj a 2x menší půda.

K domu také náleží zděný vejminek, který je o dispozici 1+1 s příslušenstvím. Okna špaletová, střecha Eternit, dveře dřevěné. Vejminek disponuje koupelnou s obklady, WC splachovací s obklady, špajz, chodba, pokoj a kuchyň se sporákem na plynovou bombu. Topení je na tuhá paliva, kamna zn. Petry na dřevo.

Čelákovice je půvabné město v okrese Praha-východ, které nabízí ideální kombinaci klidného bydlení a snadného přístupu do hlavního města. Nachází se na levém břehu Labe a je obklopeno nádhernou přírodou, která zajišťuje bohaté možnosti pro cyklistiku, pěší turistiku a další venkovní aktivity.
Město je výborně dostupné jak autem, tak veřejnou dopravou, díky čemuž je ideální pro dojíždění do Prahy. Čelákovice má bohatou historii, kterou dokládají četné historické památky a architektonicky zajímavé budovy.
Občanská vybavenost je v Čelákovicích vysoká, s dostupností škol, školek, zdravotnických zařízení, obchodů a restaurací. Kulturní a společenský život v tomto městě je aktivní, s pravidelnými akcemi, trhy a festivaly, které vytvářejí příjemnou komunitní atmosféru.
Čelákovice představují ideální místo pro ty, kteří hledají klidný životní styl s výhodami blízkosti velkoměsta. V případě zájmu o prohlídku kontaktujte makléřku.
Jsme Realitka.cz

Parametry domu

Stav
Rezervováno
Cena
8 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 9. 2024
Adresa
Dobrovského, Čelákovice
ID
20046
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
80 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
780 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Soňa Hrdličková Písařičková

Soňa Hrdličková Písařičková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Čelákovicích?

Podobné nemovitosti