Prodej rodinného domu, Pyšely, Čtyřkolská, 250 m2

Čtyřkolská, Pyšely

12 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 57 188 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Pyšelích

Informace k domu

RD 4+kk krytá terasa, garáž, bazén, sauna, zahradní domek.Pyšely okr. Benešov.
Exkluzivně vám nabízíme RD 4+kk na vzrostlé zahradě která skýtá absolutní soukromí a spoustu užitného prostoru pro vaše sportovní či jiné vybavení. Na zahradě je zastřešený bazén s přímým vstupem z domu i ze zahrady, místnost se saunou, sprchou, a ochlazovací kádí, zastřešená veranda s krbem se vstupem na terasu a zahradu, na druhém konci pozemku se nachází samostatně stojící zahradní domek. Zastavěná plocha domu 151 m2, užitná plocha domu 250 m2, pozemek 1243 m2.
Dispozice domu:
Přízemí – vstupní hala, WC se sprchovým koutem a umyvadlem, obývací pokoj který navazuje na kuchyňský kout a jídelnu s krbem, prostorná komora, technická místnost s plynovým kotlem Vailant, místnost na sportovní vybavení, garáž na jedno auto s dílnou, sauna, společenská místnost s krbem a terasou s přímým vstupem do zahrady.
Patro: koupelna s vanou a WC, ložnice se šatnou a vestavěnými skříněmi, dva dětské pokoje, samostatná šatna. Dům je napojen na kanalizaci, přípojku vodovodního řadu a studnu je možno přepínat spotřebu vody ze studny, nebo z řadu. Topení je ústřední s plynovým kotlem, další zdroj tepla je krb. Kolaudace domu v byla roce 2001, v 2005 byl dostavěn bazén, sauna a veranda. Dům je zděný z porothermu a připojený na elektronické zabezpečení.
V městě Pyšely je veškerá občanská vybavenost včetně základní školy (300 m), školek, pošty a zdravotního střediska, restaurací, obchodů a golfového hřiště. Dosažitelnost Prahy je velmi dobrá - 30 km po dálnici D1. Nájezd na D1 je na jejím 21. km v Mirošovicích. Do Benešova je 10 km po E55. Energetický štítek není k dispozici - je zpracováván, proto dle zákona musíme uvádět třídu G.

Parametry domu

Cena
12 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 8. 2024
Adresa
Čtyřkolská, Pyšely
ID
Pyšely Čtyřkolská
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
250 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1243 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Pavlína Barvínková

Pavlína Barvínková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Pyšelích?

Podobné nemovitosti