Prodej rodinného domu, Polerady, 200 m2 (ID: 2268398)

Polerady

19 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 92 931 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Poleradách

Informace k domu

V exklusivním zastoupení prodávající nabízíme velkoryse řešenou novostavbu RD v atraktivní vilové čtvrti obce s výborným spojením do Prahy, vozem 15 min CČM, 5min centrum Brandýs nad Labem - Stará Boleslav s veškerou občanskou vybaveností.
Velice prostorné, nízkoenergetické s nízkými měsíčními poplatky, dobře dispozičně řešené bydlení pro početnou rodinu v sousedství s podobnými velkoryse řešenými novostavbami v absolutním klidu a bezpečí rezidenčního bydlení.
Nadstandartní čistě obytná plocha přes 200 m2 s větší garáží přes 35m2, oplocené parkovací stání pro 4 vozidla s možností parkování i na veřejném prostoru před domem, s několika venkovními terasami lemující obvod domu včetně napojení na sklolaminátový bazén 7 x 3,5 x 1,5 s protiproudem a zastřešením s přímým vstupem přímo z obývacího pokoje.
V přízemí domu prostorná vstupní chodba s vestavěnou skříní, velký světlý obývací prostor včetně luxusní kuch.linky s vest.spotřebiči AEG a s jídelnou a se spíží, vše o výměře přes 50m2, koupelna se sprchovým koutem, sklad, přímý vstup z chodby do garáže.
V 1.NP 4x ložnice, jedna z ložnic se vstupem na terasu, rodičovská koupelna propojená s vlastní koupelnou a prostornou šatnou, 2x dětské ložnice, technická místnost s tepelným čerpadlem Daikin 9kwh pro vytápění celého domu s propojením s podlahovým topením Rehau v rámci celého domu a s velkým zásobníkem na teplou vodu, velká koupelna s vanou, WC a bidetem.
RD napojen na obecní vodovod, kanalizaci, ele.220/380, vstup přímo z obecní asfaltové komunikace.
Doporučujeme osobní prohlídku domu. Cena konečná včetně provize RK, právního i HYPO servisu na klíč.

Parametry domu

Cena
19 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 8. 2024
Adresa
Polerady
ID
Nrd0425
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
235 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
200 m2
Plocha nemovitosti
726 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Reality 10, s.r.o.

Velehradská 1702/12, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Reality 10

Reality 10

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Poleradách (okr. Praha-východ)?

Podobné nemovitosti