Prodej rodinného domu, Jevíčko, 94 m2

Jevíčko

6 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 29 547 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Jevíčku

Informace k domu

Nabízíme rodinný dům 4+kk s užitnou plochou 94 m2 a pozemkem o výměře 647 m2. Tento moderní bungalov ve tvaru „L“ nabízí prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnici a dva další pokoje, ideální pro rodinu. Dále je zde koupelna, technická místnost a praktická spíž.

Jedná se o velmi úspornou dřevostavbu s pokročilým systémem vytápění pomocí tepelného čerpadla vzduch/vzduch, které v zimě hřeje a v létě chladí. Dům je vybaven decentrálními rekuperačními jednotkami, které zajišťují čerstvý vzduch a energetickou efektivitu. Dostatečné prosvětlení a zateplení zajistí okna s izolačním trojsklem. V ceně je zahrnuto vybavení koupelny, WC, vinylová podlaha a interiérové dveře.

Dům se nachází v klidné lokalitě města Jevíčko, Pardubický kraj, které nabízí veškerou občanskou vybavenost včetně supermarketu, obchodů, lékařů a škol. Okolí poskytuje mnoho příležitostí pro rodinnou rekreaci a odpočinek.

Parametry domu

Cena
6 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 8. 2024
Adresa
Jevíčko
ID
00208
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
94 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
647 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 32 lidí

Prodejce

Ing. Mgr. Markéta Moravcová

Ing. Mgr. Markéta Moravcová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jevíčku?

Podobné nemovitosti