Prodej činžovního domu, Javorník, 17. listopadu, 700 m2 (ID: 2268797)

17. listopadu, Javorník

3 400 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 203 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Javorníku

Informace k nemovitosti

Základní info:
- prostorný dům s 3 byty, 2 nebytovými prostory a velkými půdními prostory,
- vynikající místo 1 min od náměstí v Javorníku.
Dovoluji si Vám nabídnout velmi zajímavý dům přímo v centru Javorníku. Dům se nachází v ulici 17. listopadu, minutku od Javornického náměstí. Z domu je výhled přímo na zámek Jánský vrch - dominantu Javorníku.
V přízemí domu jsou dva nebytové prostory a příprava pro vybudování garsoniéry. Jeden z nebytových prostorů je kolaudován jako herna a je kompletně zařízený nábytkem. V prvním patře se nalézají dva byty s dispozicí 4+kk a 4+1. Byt 4+1 je výhodně pronajat lékaři. Byt 4+kk není aktuálně využívaný a potřebuje dokončit - především instalovat kuch. linku, položit podlahové krytiny a namontovat zařizovací předměty v koupelně. O patro výše, už v rámci půdních prostorů, je byt 2+kk, který je příležitostně využíván ke krátkodobému ubytování. Půda je na 2 podlaží a jsou zde další prostory, které je po přestavbě možno využít např. k bydlení / ubytování. Část pozemku za domem je komerčně pronajata pro parkování, část pozemku slouží pro parkování uživatelům prostor v domě.
Stavba je ve velmi dobré kondici - je po kompletní rekonstrukci fasády a střechy - oboje bylo mj. zatepleno. Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě - vodovod, kanalizaci, elektřinu i plyn. Každý z bytů i nebytových prostorů má svůj vlastní plynový kotel. Dispozice domu umožňuje vystavění dalších bytů (3 - 4), případně přepracování na pension. Aktuálně je kolaudována restaurace - herna v přízemí domu a 3 byty, nic tedy nebrání okamžitému komerčnímu využití a následnému rozvíjení aktivit. Přibližně polovina domu je podsklepena.
Dům má zastavěnou plochu 270 m2 a pozemky k němu náležející mají dalších 600 m2. Uvnitř domu je celkem přes 700 m2 užitné plochy. Přibližně 430 m2 je v prvních dvou podlažích a dalších přibližně 300 m2 užitné plochy je v půdních prostorech se střešními okny.
Lokalita se vyznačuje nadstandardním rekreačním potenciálem a je oblíbeným cílem nejen českých, ale i polských, turistů. Ve městě je k dispozici veškerá občanská vybavenost - obchody, služby, školská zařízení. Javorník leží na severovýchodním úpatí Rychlebských hor, které jsou mimo jiné známé pro své vynikající cyklistické trasy. Přibližně 20 km na jihovýchod leží město Jeseník s úžasnými lázněmi Priessnitz.
Dům nemá žádné právní vady.
Dovoluji si upozornit, že majitel v případě více zájemců může upřednostnit vyšší nabídku.
Další informace doplníme při osobním jednání. Doporučuji prohlídku.

Parametry nemovitosti

Cena
3 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 8. 2024
Adresa
17. listopadu, Javorník
Stavba
Smíšená
Stav objektu
V rekonstrukci
Plocha užitná
700 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Cakl Marek

Cakl Marek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Javorníku (okr. Jeseník)?

Podobné nemovitosti