Prodej bytu 3+1, Jakartovice, 73 m2 (ID: 2268798)

Jakartovice

1 790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 8 531 Kč /za měsíc

(Cena je celková.)

Prověřené firmy v Jakartovicích

Informace k bytu

SNÍŽENÁ CENA.
Základní info:
- výborná lokalita - 20 km od Opavy a 10 km od Slezské Harty
- prostorný byt po rekonstrukci
- balkón k jihu
- příznivé měsíční náklady - fond oprav jen 1.200 Kč / měs.
Dovoluji si Vám předložit nabídku prodeje výborně lokalizovaného a velmi prostorného bytu 3+1 v osobním vlastnictví. Byt se nachází ve 3. patře nízkopodlažního bytového domu. Dům je téměř v centru obce, ale přesto stranou hlavní komunikace. V roce 2025 bude dům kompletně revitalizován. V bytě jsou již nyní instalována plastová okna a v domě je vlastní kotelna, díky čemuž má byt velmi příznivé náklady na vytápění. Byt prošel celkovou rekonstrukcí - fotky napoví více. Okna pokojů a kuchyně jsou k východu a severu, velký balkón je orientován k jihu do zeleně. Pokoje mají pravidelný tvar a jsou samostatně přístupné z předsíně. Kuchyně, přístupná z obývacího pokoje, je osazena kuchyňskou linkou na míru včetně vestavěných spotřebičů. Vedle bytu na patře je technická místnost, v níž je mimo jiné umístěna pračka a velký zánovní bojler na teplou vodu. K bytu náleží 2 velké sklepy.
Pozemek u domu je obecní a je obyvateli domu volně užíván pro rekreaci. Parkování je možné přímo u domu. Kolem domu není žádný průjezd automobilů, je na konci slepé ulice.
Jakartovice jsou nevelkou obcí nedaleko Opavy a současně blízko rekreačně atraktivním lokalitám jako je např. Slezská Harta. Je zde mateřská škola, pošta, zdravotní středisko, obchody. Základní škola je v nedalekém Mladecku. Do roku 2026 počítá obec mj. s výstavbou ČOV a kanalizace.
Vzhledem k příznivým měsíčním úhradám za byt se jedná o velmi atraktivní investiční příležitost, kdy lze snadno dosáhnout úročení od 5 % / rok výše. Další velkou výhodou bude skokové zvýšení ceny bytu po dokončení revitalizace v r. 2025 o 10 - 15 %.
Byt nemá žádné právní vady.
Dovoluji si upozornit, že majitel v případě více zájemců může upřednostnit vyšší cenovou nabídku.

Parametry bytu

Cena
1 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je celková.
Aktualizováno
10. 9. 2024
Adresa
Jakartovice
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
73 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Cakl Marek

Cakl Marek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Jakartovicích?

Podobné nemovitosti