Prodej bytu 2+1, Pardubice, S. K. Neumanna, 45 m2

S. K. Neumanna, Pardubice - Zelené Předměstí

4 120 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 635 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Pardubicích

Informace k bytu

Rádi bychom Vám nabídli ke koupi krásný, slunný byt s dispozicí 2+1 a podlahovou plochou 45 m2 ve velmi žádané lokalitě Pardubic, ulice S.K.Neumanna.
Byt se nachází ve 4.NP cihlového bytového domu, který prošel celkovou revitalizací ( zateplení domu, nová fasáda a plastová okna ). Tomu odpovídají i nízké náklady na bydlení, která činí 3 200,-Kč do fondu oprav a 1 000,-Kč zálohy na elektriku.

V roce 218 byla provedena rozsáhlá rekonstrukce celého bytu. Kompletně nové rozvody, omítky, interiérové dveře, nová kuchyňská linka, propojila se koupelna s toaletou a vznikl tak dostatečný prostor pro umístění pračky se sušičkou.
Byt je velmi pěkně dispozičně řešen. Z prostorné chodby je vstup do ložnice která je vybavena manželskou postelí, komodou a velkou šatník skříní. Dále je vstup z chodby do obývacího pokoje s jídelnou přes kterou projdete do krásné moderní kuchyně.

Nabízí se zde možnost, po domluvě s SVJ využít půdní prostor pro rozšíření obytné plochy a vytvořit tak zajímavé mezonetové bydlení.

V této době je byt pronajat velmi spolehlivým klientům, což může být zajímavé pro ty, kteří hledají investiční nemovitost.

Největší předností této nemovitosti je její místo. Do centra se dostanete za 2 minuty a veškerá občanská vybavenost je v docházkové vzdálenosti.

V případě, že Vás tato nabídka zaujala, kontaktujte mne prosím a já se Vám ráda budu věnovat na prohlídce.

Parametry bytu

Cena
4 120 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
29. 8. 2024
Adresa
S. K. Neumanna, Pardubice - Zelené Předměstí
ID
00246
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
45 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 59 lidí

Prodejce

Hana Zavadilová, Dis.

Hana Zavadilová, Dis.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Pardubicích?

Podobné nemovitosti