Prodej rodinného domu, Velký Týnec, Cihelna, 125 m2 (ID: 2269111)

Cihelna, Velký Týnec

9 900 000 Kč HYPOTÉKA od 47 180 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Prověřené firmy v Velkém Týnci

Informace k domu

RD Velký Týnec - novostavba

Dobrý den,

nabízím ke koupi nově budovaný krásný rodinný dům v atraktivní lokalitě ve Velkém Týnci, místní části Komárov, kde jste kousíček do lesů a zároveň 5 km od Olomouce. Dům je dispozičně řešen jako 5+KK o celkové podlahové ploše cca 120 m² a je ve tvaru písmene L. Jednotlivé místnosti jsou pravidelného tvaru a poskytují dostatek místa i světla. Nejedná se o řadovou zástavbu, celková šíře pozemku je 16 m a zahradou je orientován na jih. Celková výměra pozemku je 835 m².

Dům je postaven z pórobetonových tvárnic o tloušťce 30 cm a zateplen polystyrenem o tloušťce 20 cm. Splňuje tak nízkoenergetický standard. Okna jsou plastová - trojskla s přípravou na předokenní žaluzie. Příprava je také při východu z hlavní obytné místnosti, kudy se vychází přes 3 m široký HS portál. Barva oken je antracit/bílá. Střecha je vazníková a poskytuje velkorysý půdní prostor v podkroví. Na střeše jsou pálené tašky značky tondach černé barvy. V prodloužení hlavní obytné místnosti je venku samostatně stojící venkovní WC a případně lze zde doplnit sprchu apod. Stropy budou zatepleny PUR pěnou.

V současnosti je dům ve fázi pokročilé hrubé stavby (fasáda, příčky, spodní izolace, napojení na inženýrské sítě - vodovod, kanalizace). Zákazník má volnou ruku při výběru barvy fasády, elektroinstalace, vodoinstalace, omítek, všech doplňků jako zásuvky apod, dvěří a obložek, podlah, atd. Cena je za kompletní dostavbu na "klíč" v rámci standardů daných prodejcem domu.

Dům je stavěn jako nízkoenergetický s důrazem na nízké provozní náklady. Vytápěn bude tepelným čerpadlem značky Vaillant a pomocí teplovodního podlahového topení v celém domě. Tepelné čerpadlo bude také zajišťovat ohřev užitkové vody.

Jedná se o velmi atraktivní lokalitu, krásný slunný pozemek a šikovně uspořádaný dům typu bungalov, který bude dostavěn podle Vašich představ.

Parametry domu

Cena
9 900 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
23. 8. 2024
Adresa
Cihelna, Velký Týnec
ID
2
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
125 m2
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
150 m2
Plocha nemovitosti
835 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

DomyNaKlíč s.r.o.

DomyNaKlíč s.r.o.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Velkém Týnci?

Podobné nemovitosti