Prodej rodinného domu, Čáslav, Nad Budínem, 217 m2

Nad Budínem, Čáslav

8 970 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 748 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Čáslavi

Informace k domu

Nabízíme k prodeji stylovou prvorepublikovou vilu 7+1 s garáží, parkovacím nádvořím a zahradou v klidné ulici Nad Budínem v části obce Čáslav-Nové Město. Na parcele o výměře 769 m2 samostatně stojící vila se zastavěnou plochou 170 m2 nabízí ve dvou obytných podlažích celkem 217 m2 podlahové plochy s dodatečným skladovacím prostorem v neobytném půdním prostoru. Dům je podsklepený, sklepní místnosti mají technický charakter (kotelna, uhelna, skladové prostory).
Dispozičně je dům v přízemí členěn na halu, 4 pokoje a velkou kuchyň, patro je přístupné schodištěm s halou, ze které je přístup do 3 velkých pokojů, které podle původního projektu sloužily jako reprezentativní prostory a kanceláře, byly však využívány i jako obytné. Do patra je situovaná menší koupelna, WC a úložné prostory/komory.
Stav interiérů je patrný z přiložené fotodokumentace. Na nádvoří je menší samostatná stavba s garáží a skladovým prostorem. Zahrada se nachází za domem v zadní části pozemku.
Vila je napojena na všechny sítě. Vytápění zajišťuje plynový kotel ústředního topení, ohřev teplé vody elektrickým bojlerem. Nábytek a vybavení domu přechází bezúplatně do vlastnictví kupujícího.
Dům si uchoval poklidnou atmosféru 30. let 20. století, doby, ve kterém byl postaven. Nabízí velmi atraktivní prostory jak pro bydlení, tak i pro podnikání. Ačkoliv se jedná o udržovanou nemovitost a lze ji obývat, budoucího majitele čeká její rekonstrukce.
která posune standardy bydlení k dnešním požadavkům při zachování příjemného genia loci. Tento rodinný dům je ideálním místem pro ty, kteří hledají klidnou lokalitu a nemovitost, která si uchovala architektonický styl a nabízí dostatek prostoru pro bydlení i podnikání.
V případě zájmu o další informace a sjednání prohlídky neváhejte kontaktovat makléře nabídky.

Parametry domu

Cena
8 970 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
23. 8. 2024
Adresa
Nad Budínem, Čáslav
ID
0059-NP07199
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
217 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
217 m2
Plocha nemovitosti
769 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 31 lidí

Prodejce

Mgr. Jaroslav Slavotínek

Mgr. Jaroslav Slavotínek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Čáslavi?

Podobné nemovitosti