Prodej ubytování, Rakovice, 1200 m2

Rakovice

8 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 38 126 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Rakovicích

Informace k nemovitosti

Nabízím k prodeji výjimečnou nemovitost – historickou budovu sýpky v obci Rakovice, blízko Čimelic v okrese Písek.

Budova sýpky – špýcharu byla postavena před rokem 1830, byla postavena v klasicistním slohu, v interiéru jsou dochované trámové stropy s prkenným záklopem, klenby i hambalkový krov s ležatou stolicí.

Zastavěná plocha budovy má výměru 363m2, užitná plocha cca 1.200m2 a celková výměra pozemku je 3.819m2. Budova svou velikostí a dispozicí nabízí velké množství budoucího využití s respektováním zákonných regulativů a památkové ochrany. Budovy tohoto typu jsou velmi atraktivní díky své jedinečné atmosféře a mohou mít velmi široké spektrum budoucího využití - penzion, hotel, místo pro svatby, pro kongresovou turistiku, muzeum, umělecké ateliéry s ubytovací kapacitou … vše dle představ budoucího majitele. Skvělých rekonstrukcí můžeme vidět mnoho – např. Hotel Lotrinský ve Velkých Pavlovicích.

Rakovice je obec ležící v jižních Čechách v okrese Písek, západně od Čimelic v krásné krajině Benešovské pahorkatiny. Díky brzy dokončené dálnici D4 se spojení s Pískem či Prahou výrazně zrychlí a místo získá na atraktivitě.

V případě, že vás nabídka zaujala, neváhejte mě kontaktovat. Zodpovím veškeré vaše dotazy a zajistím prohlídku nemovitosti. Mohu vám pomoci i se zajištěním financování.

Parametry nemovitosti

Cena
8 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
24. 8. 2024
Adresa
Rakovice
ID
00060
Stavba
Kamenná
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
1200 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Samota
Podlahová plocha
1200 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

EUROTIME s.r.o.

Kostelní 1226/32, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Petr Ladislav

Petr Ladislav

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Rakovicích?

Podobné nemovitosti