Prodej rodinného domu, Kladruby, 96 m2 (ID: 2270645)

Kladruby

9 999 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 652 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Kladrubech

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Nabízíme k prodeji novostavbu čtyřdomu v Kladrubech u Teplic.

Nizkoenergetický dům s dispozicí 4+1, s podlahovou plochou 96 m2, s terasou, zahradou a vlastním parkovacím stáním se nachází v bezprostřední blízkosti lázeňského města Teplice, v obci Kladruby.

Obytná dispozice je řešena prakticky, kdy v přízemí naleznete vstupní předsíň, která je samostatně oddělena od veškerých dalších místností v domě a je zde prostor na velký botník, z předsíně je vstup do obývacího pokoje, který je vzdušně otevřený do velkého prostoru, kdy je plynule spojený s jídelnou a kuchyní s dostatkem pracovních ploch. Přízemí dále nabízí samostatnou technickou místnost, koupelnu se sprchovým koutem a toaletou s umyvadlem. Schodištěm se dostanete do chodby v prvním poschodí, kde se nabízí tři ložnice, prostorná koupelna s vanou a toaletou. Moderní design a světlé interiéry Vám poskytnou pocit lehkosti a prostornosti, který si zamilujete. S nízkoenergetickým vytápěním pomocí tepelného čerpadla v kombinaci s radiátory ve veškerých prostorách domu nejen ušetříte na energii a finančních nákladech, ale také přispějete k ochraně životního prostředí. Soukromá zahrada u domu představuje ideální místo k odpočinku, setkávání s rodinou a přáteli nebo pěstování rostlin a zeleně.

Dům se nachází ve slepé ulici, což zajišťuje ještě větší soukromí a samostatnou komunitu. Nemusíte tak mít obavy o rušnou komunikaci a vaše děti si tak mohou hrát bezstarostně u domu.

Součástí příslušenství je parkovací stání ze zámkové dlažby, chodník a terasa.

Cena je konečná včetně pozemku, vybudování inženýrských sítí a DPH.

Lokalita rodinného domu nabízí nejen ideální dostupnost díky blízké dálnici do hlavního města Prahy, ale díky své poloze i klidné místo na rodinný život s veškerou potřebnou občanskou vybaveností.

Kolaudace domu a oddělení pozemku proběhne do konce září.

Rádi Vám zajistíme výhodný hypoteční úvěr.

V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat a my dáme vašemu životu místo.

Půdorysy jsou pouze informativní a může na nich být zobrazeno vybavení, které není předmětem prodeje.

Parametry domu

Cena
9 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 9. 2024
Adresa
Kladruby
ID
2024023
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
96 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
2000 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Veronika Comella

Masarykova třída 269/90, Teplice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Veronika Comella

Veronika Comella

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kladrubech (okr. Teplice)?

Podobné nemovitosti