Prodej bytu 1+kk, Liberec, nám. Dr. E. Beneše, 33 m2

nám. Dr. E. Beneše, Liberec - Liberec (nečleněné město)

2 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 344 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Slunný byt v srdci Liberce

Hledáte ideální místo pro svůj nový domov, které kombinuje pohodlí, dostupnost? Máme pro vás skvělou nabídku! Představujeme vám útulný byt o dispozici 1+kk, který se nachází přímo v centru Liberce. Tento prostor o užitné ploše 33 m² je ideální volbou jak pro jednotlivce, tak pro páry, kteří ocení výhody života v centru města.

Proč právě tento byt?

1. Výborná lokalita: Byt se nachází v samém srdci Liberce, což znamená, že budete mít všechny klíčové služby a zázemí na dosah ruky. Kultura, nákupy, restaurace a kavárny – to vše je jen pár kroků od vašeho nového domova.

2. Příjemné prostředí: I když jste přímo v centru, byt nabízí klidné a příjemné prostředí, kde můžete relaxovat po náročném dni. Velká okna zajišťují dostatek slunečního světla a vytváří útulnou atmosféru.

3. Praktické uspořádání: Dispozice 1+kk je koncipována tak, aby poskytovala maximální funkcionalitu na omezené ploše, což vystihuje i dispozice bytu, kdy se spí ve vyvýšeném patře pod kterým naleznete prostornou šatnu.

4. Další prostory: K bytu náleží špajz mimo byt a sklep, což poskytuje další úložné prostory. Po domluvě je možné parkování přímo před domem, takže se nemusíte starat o hledání parkovacího místa.

5. Možnosti rozšíření: Bytové společenství (SVJ) je otevřeno k jednání o dalším využívání společných prostorů, což přidává na hodnotě a možnostech, jak prostor přizpůsobit vašim potřebám.

Tento byt je v osobním vlastnictví a ideální jak pro nájemní investici, tak pro vlastní bydlení. Sousedé jsou velmi přátelští a nápomocní.

Kontaktujte nás ještě dnes a domluvte si prohlídku. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy a pomůžeme s celým procesem nákupu. Těšíme se na setkání s vámi a na to, že vám pomůžeme najít váš nový domov!

Parametry bytu

Cena
2 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 8. 2024
Adresa
nám. Dr. E. Beneše, Liberec - Liberec (nečleněné město)
ID
903463
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
33 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
33 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Lukáš Mládek

Lukáš Mládek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Liberci?

Podobné nemovitosti