Prodej pozemku pro komerční výstavbu, Temelín, 30000 m2

Temelín

26 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 127 244 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Temelíně

Informace k pozemku

V exkluzivním zastoupení klienta nabízíme k prodeji část pozemku o velikosti 30.000 m2 v k.ú. Knín, nedaleko obce Temelín. Toto místo je vzdáleno 25 km od krajského města České Budějovice.

K pozemku vede příjezdová komunikace ze silnice II/105 z Českých Budějovic do Týna nad Vltavou směr Praha. Pozemek disponuje přípojkou pitné vody, lze využít i přípojku surové vody z JETE. Připojení na elektřinu je v blízkosti, odpadní vody bude nutno čistit ve vlastní ČOV.

Pozemek je dle územního plánu obce určený pro výroby a skladování. Využít lze např. pro plochy a areály pro výrobní, průmyslové, podnikatelské aktivity, výrobní i nevýrobní služby, služby technického charakteru, logistické areály, sklady, manipulační plochy, komunální provozovny, velkoobchod.
Dále zde mohou být vybudována parkovací a odstavná stání vyvolaná využitím území, dopravní infrastruktura a dopravní zařízení a služby.

Přípustné využití pozemku dle ÚP je pro služební bydlení, administrativní provozy, velkoobchodní nákupní zařízení, služby motoristům (čerpací stanice, autobazary, autoopravny), vědeckotechnické parky, ekoparky apod.

Podmíněně přípustné jsou i zemědělské, chovatelské a pěstitelské areály místního až nadmístního významu.

Cena pozemku je 890 Kč/m2 plus DPH.

Pro podrobnější informace či prohlídku kontaktujte prosím našeho makléře.
Nabízíme pomoc při zajištění nejvýhodnějšího financování na bankovním trhu. Jsme tu pro Vás!

Parametry pozemku

Cena
26 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 8. 2024
Adresa
Temelín
ID
24050-BYDL
Lokalita objektu
Samota
Plocha nemovitosti
30000 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

BYDLENÍČKO s.r.o.

nám. Přemysla Otakara II. 128/39, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Alena Reischlová

Ing. Alena Reischlová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro komerční výstavbu v Temelíně?

Podobné nemovitosti