Prodej bytu 4+1, Uničov, Gen. Svobody, 86 m2 (ID: 2273352)

Gen. Svobody, Uničov

3 100 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 774 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Uničově

Informace k bytu

Vážení klienti, představujeme Vám hezký byt 4+1 s balkónem v žádané lokalitě v Uničově.

Nacházíme se na západním okraji města Uničov ve čtvrti bytových a rodinných domů na ulici Generála Svobody. Lokalita disponuje veškerou občanskou vybaveností včetně obchodu, školy, školky, městského kina a sportoviště, které se nachází nedaleko domu. Výhodou je také pěší vzdálenost do centra města a klidné okolí plné zeleně, travnatých ploch a vzrostlých stromů.

Předmětem prodeje byt dispozice 4+1 o užitné ploše 86 m2 v 5. nadzemním podlaží panelového bytového domu. Ten prošel revitalizací fasády a výměny oken. Dále má dům nový výtah. Jednotka je orientovaná na východní a západní stranu. Místnosti jsou dobře prosvětlené a nabízí hezký výhled na město.

Dispozice bytu má prostorné vstupní zádveří s dostatkem místa pro úložné prostory, ze kterého je vstup do pokoje a hlavní obytné chodby. Zde najdeme oddělenou toaletu, koupelnu s umyvadlem, vanou a místem pro pračku, praktickou šatnu a prostor pro jídelní stůl.

V obytné části se nachází velký obývací pokoj s výstupem na balkón, ložnice a dětský pokoje v úrovní prostorné kuchyně s linkou s vestavěnými spotřebiči.

Díky energetickému štítku třídy C nabízí byt nízké náklady na provoz.

K jednotce náleží sklep o výměře 4 m2 a možnost užívání společných bytových prostor včetně kolárny.

Pohodlné parkování zajišťují parkovací plochy v okolí domu.

Jednotka je bez zatížení hypotékou v osobním vlastnictví.

Více informací u realitního makléře Petra Hanáka.

Parametry bytu

Cena
3 100 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 9. 2024
Adresa
Gen. Svobody, Uničov
ID
202456
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
86 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

hanakreality.cz

tř. Kosmonautů 1288/1, Olomouc

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 24 lidí

Prodejce

Petr Hanák

Petr Hanák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+1 v Uničově?

Podobné nemovitosti