Prodej rodinného domu, Tábor, Kvapilova, 266 m2

Kvapilova, Tábor

11 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 56 712 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Táboře

Informace k domu

Exkluzivně nabízíme k prodeji dvougenerační vilu v žádané lokalitě v Táboře v ulici Kvapilova. Tento dvoupodlažní dům z roku 1969 je zasazen do klidné části města, přesto však v pohodlné docházkové vzdálenosti do centra. Nabízí ideální kombinaci prostoru, klidu a pohodlí, ať už hledáte rodinné bydlení nebo výhodnou investici. K domu patří pozemek o celkové rozloze 783 m2. Je rozdělen na menší předzahrádku a prostornou zahradu za domem, která přímo vybízí k posezení a zahradničení.

Pro vaší lepší orientaci v dispozicích jednotlivých pater doporučuji shlédnutí virtuální prohlídky a viedeoprohlídky umístěné včetně půdorysů v inzerci domu.

Dům je v původním, ale velmi dobře udržovaném stavu, což poskytuje skvělou příležitost pro budoucí úpravy dle Vašich představ.
V 1. patře najdete byt o dispozici 3+1 s balkónem, který nabízí krásný výhled do zahrady. Dále se zde nachází spíž, samostatné WC a koupelna s vanou.
Ve 2. patře se nachází byt 2+1 s balkonem s možností úpravy na 3+1. Dále se v tomto patře nachází spíž, sklad a opět samostatné WC a koupelna s vanou.
Balkony v obou patrech jsou orientovány do zahrady a poskytují tak dokonalé místo pro relaxaci s výhledem do zeleně směrem k rybníku Jordán.
Suterén nabízí praktické úložné prostory, garáž, kotelnu a prádelnu. Vjezd do garáže je zajištěn přímo z ulice, což je velkým komfortem pro každodenní život.

Dům je napojen na obecní vodovod a kanalizaci. Vytápění je řešeno centrálně kotlem na tuhá paliva a ohřev vody zajišťují bojlery.

Kvapilova ulice je vyhledávanou lokalitou, která nabízí klidné sousedství, dostatek zeleně a zároveň snadný přístup ke všem důležitým bodům ve městě. Tato nemovitost Vám dává možnost bydlet ve výjimečné části Tábora s veškerým zázemím na dosah ruky.

Dům lze financovat hypotékou. Výhodné financování s garancí vrácení rezervačního poplatku vám zajistíme v rámci realitních služeb zdarma.

Pro bližší informace a osobní prohlídku kontaktujte makléřku zakázky Ing. Andreu Kohoutovou.

Parametry domu

Cena
11 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
14. 9. 2024
Adresa
Kvapilova, Tábor
ID
26741
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
266 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
783 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 20 lidí

Prodejce

Ing. Andrea Kohoutová

Ing. Andrea Kohoutová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Táboře?

Podobné nemovitosti