Prodej rodinného domu, Hřibiny-Ledská - Paseky, 228 m2

Paseky

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Hřibinách

Informace k domu

Hledáte místo, kde se klidné bydlení snoubí s prostorným zázemím pro podnikání či koníčky? Nabízíme k prodeji jedinečnou nemovitost v srdci obce Hřibiny, která vás okouzlí svou atmosférou a možnostmi využití.

Tento rodinný dům se nachází v klidné části obce a poskytuje ideální kombinaci pohodlí a prostoru. Příjezd k domu je zajištěn přímo z hlavní silnice, a hned po vjezdu vás přivítá rozlehlý dvůr. Samotný dům nabízí čtyři velké místnosti, které jsou plné světla a prostoru. Z útulné verandy vstoupíte do chodby, která vás zavede do velkolepého obývacího pokoje o rozloze 60 m s nádhernými klenutými stropy. Ložnice disponuje funkčním krbem, ideálním pro zimní večery. Kuchyně má přímý vstup do suchého sklepa s vlastní studánkou, což přidává domu kouzlo a praktičnost. Další pokoj je připraven k využití podle vašich představ.

V domě je vše potřebné pro pohodlné bydlení plynové topení, užitková voda ze studny a kuchyňská voda z vodovodního řádu. Kanalizace je zajištěna dvojím způsobem septikem s kapacitou 16 m a následně obecní čistírnou. Velká kotelna nabízí možnost přestavby na menší byt a je vybavena dalším WC.

K domu náleží také prostorná dílna, která může sloužit k různým účelům od podnikání po koníčky. Dříve zde byla zámečnická dílna s kanceláří, a prostor je přístupný i velkým autem. Nad dílnou je půda, která je připravena k využití dle vašich představ.

Nemovitost je ideální pro ty, kdo hledají místo pro realizaci svých nápadů, ať už jde o podnikání, skladové prostory nebo třeba přestavbu na penzion. Fantazii se zde meze nekladou.

Zahrada u domu je skutečným pokladem najdete zde ovocné stromy, zděný kurník, kompostéry a příjemné zákoutí pro relaxaci. Před domem vás přivítá okrasná zahrada s keři a stromy, a dvůr je navržen tak, aby umožňoval pohodlný přístup ke stodole nebo parkování.

Kromě toho dům nabízí prostornou garáž s velkým ponkem a kladkou, udírnu a voliér.

Obec Hřibiny je živá a přátelská najdete zde obecní úřad, hospodu, hasiče, svaz žen a časté společenské akce jako grilování, plesy a zábavy. Dětské hřiště, přednášky a další aktivity pro všechny generace.

Strategická poloha nemovitosti je ideální do Hradce Králové je to jen 30 km, nejbližší městečko s veškerou vybaveností je vzdálené pouhých 2,5 km, a Orlické hory jsou na dosah pro milovníky turistiky a lyžování.

Přijďte se podívat na svůj nový domov, který vám nabídne více než jen bydlení!

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 8. 2024
Adresa
Paseky
ID
22984
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
269 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
750 m2
Podlahová plocha
228 m2
Plocha nemovitosti
1985 m2
Plocha zahrady
1235 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Septik
Topení
Lokální plynové, Lokální tuhá paliva, Jiné
Komunikace
Betonová
Telekomunikace
Internet, Satelit, Kabelová televize
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj vody, Vodovod
Garáž
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Petr Vavrečka

Petr Vavrečka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hřibinách?

Podobné nemovitosti