Prodej rodinného domu, Liberec, Švermova, 121 m2

Švermova, Liberec - Liberec X-Františkov

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Včetně provize RK a právního servisu.)

Prověřené firmy v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji jedinečný rodinný dům o dispozici 4+kk, který se nachází v klidné části Františkova v Liberci. Tato lokalita se pyšní velmi dobrou dopravní dostupností, což zajišťuje snadný přístup ke všem důležitým městským službám a atrakcím. Dům je ideální volbou pro ty, kteří hledají harmonické bydlení v blízkosti přírody, aniž by se vzdali výhod městského života.

Celková užitná plocha domu činí 121 m² a je umístěn na prostorném pozemku o rozloze 926 m². Na zahradě se nachází krásné biotopové jezírko, které vytváří příjemnou atmosféru pro relaxaci, dále ohniště na opékání buřtů s lavičkou pro pohodlné posezení. Pro milovníky venkovního života je zde také rozlehlá terasa s výhledem do klidné zeleně, která je přístupná širokým portálovým oknem z obývacího pokoje. V letních měsících tak terasa rozšiřuje obytný prostor a umožňuje plně využít krásy okolní přírody.

Dům je navržen s důrazem na energetickou úspornost díky použití kvalitních izolačních materiálů, což se pozitivně odráží na velmi nízkých nákladech na provoz. O výměnu a ohřev vzduchu se stará moderní vzduchotechnika od společnosti Atrea, což přispívá k pohodlnému a zdravému bydlení. V chladnějších dnech se můžete těšit na příjemné teplo z krbu na dřevo, který dotváří útulnou atmosféru domova.

Kromě současných předností domu nabízíme i možnost budoucího rozšíření. Ve spolupráci s architektem jsme připravili vizualizaci domu po dokončení opláštění a střechy, která zahrnuje i výstavbu druhé bytové jednotky v podkroví se samostatným vstupem. Tento budoucí byt může mít výměru až 80 m², což umožňuje dvougenerační bydlení nebo výnos z pronájmu, čímž se zvyšuje atraktivita této investice.

Dům je vybaven vlastní čističkou odpadních vod, což představuje další z mnoha praktických prvků tohoto výjimečného bydlení. Parkování je zajištěno pro až čtyři vozidla, což ocení zejména větší rodiny nebo návštěvy. Tento dům je ideální volbou pro ty, kteří hledají kombinaci komfortu, úsporného provozu a atraktivní lokality v blízkosti přírody.

Jsme připraveni na vaše dotazy a rádi se setkáme na prohlídce této jedinečné nemovitosti.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize RK a právního servisu.
Aktualizováno
27. 8. 2024
Adresa
Švermova, Liberec - Liberec X-Františkov
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
121 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
926 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Reality Mikeš s.r.o.

Reality Mikeš s.r.o.

Proseč pod Ještědem 79, Proseč pod Ještědem

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Stanislav Mikeš

Stanislav Mikeš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Liberci?

Podobné nemovitosti