Prodej rodinného domu, Řídelov, 160 m2

Řídelov

Prověřené firmy v Řídelově

Informace k domu

Prodej rodinného domu 3+kk s pozemkem 578 m², obec Řídelov, okres Jihlava

Nabízíme k prodeji malebný vesnický dům o dispozici 3+kk, zastavěná plocha 121 m², podlahová plocha 109 m², celková plocha pozemku 578 m² s oplocenou a udržovanou zahradou, který se nachází v srdci klidné a přátelské obce Řídelov, okres Jihlava. Tento útulný dům je ideální volbou pro ty, kteří hledají únik z městského shonu a chtějí si užívat poklidný život na venkově.

Dispozice a vybavení:
• Obytná plocha: 109 m²
• Pozemek: 578 m²
• Pokoje: ložnice, prostorná kuchyň s jídelním koutem a hlavním obytným prostorem, dětský pokoj
• Vytápění: plynové topení, otopná tělesa, dva funkční komíny s možností připojení krbových kamen na pevná paliva
• Voda a odpad: vlastní studna, septik
• Zahrada: okrasná zahrada s ovocnými stromy a zahradním posezením

Dům prošel rekonstrukcí – nové rozvody elektro, voda a plyn, částečně zateplená budova, smíšené zdivo, na pozemku se nachází vrt 20m , septik tři komory. Interiér domu prošel renovací, nová kuchyňská linka, podlahy dveře a zárubně, v přístavbě se nachází samostatné WC, koupelna a úložný prostor, celková dispozice umožňuje novým majitelům dům přizpůsobit svým představám.

Výhody:
• Klidné prostředí: Ideální pro milovníky přírody, turistiky a cyklistiky.
• Dostupnost: Města s veškerou občanskou vybaveností.
• Komunitní život: Vesnice nabízí přátelskou atmosféru s bohatými sousedskými vztahy.

Tento dům je skvělou příležitostí pro jednotlivce, mladé rodiny nebo seniory, kteří hledají pohodlné bydlení v přírodním prostředí s dobrou dostupností do města. Přijďte si prohlédnout svůj budoucí domov a zamilujte se do jeho jedinečné atmosféry.

Financování: nemovitost lze financovat prostřednictvím spotřebitelského úvěru pro bydlení (hypoteční úvěr) jehož nezávaznou nabídku Vám připraví náš spolupracující bankovní poradce.

Pro více informací a prohlídku nemovitosti mne prosím kontaktujte.

Parametry domu

Cena
3 250 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 8. 2024
Adresa
Řídelov
ID
2024012
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
160 m2
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
121 m2
Plocha nemovitosti
578 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 21 lidí

Prodejce

Iveta Tonzarová

Iveta Tonzarová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Řídelově?

Podobné nemovitosti