Prodej rodinného domu, Votice, Nerudova, 147 m2

Nerudova, Votice

4 999 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 824 Kč /za měsíc

(Pouze u nás vám zajistíme moderní financování až na 30 let, bez ohledu na věk a prokazování příjmů, či nutnosti předkládat daňové přiznání.)

Prověřené firmy v Voticích

Informace k domu

Bydlete nebo relaxujte v krásném středočeském městečku Votice v Kraji blanických rytířů.

V exkluzivním zastoupení majitelů pro vás máme k prodeji starší 2generační rodinný dům s velkou stodolou přímo v centru Votic, hned u Komenského náměstí.

Dům je určen k rekonstrukci a je rozdělen na 2 samostatně obytné části, resp. byty, každý s vlastním vchodem.

První byt, je jednopodlažní o dispozici 2+1, s užitnou plochou cca 77 m2 + sklep + půda nad celým bytem, využitelná buď k uschování věcí nebo do budoucna pro případnou vestavbu dalších obytných místností. Do přízemí vstoupíte po několika schodech do chodby (5,3 m2), ze které vedou dveře do všech místností v bytě. Tj. do krásně prostorné a světlé ložnice (29,8 m2), kuchyně (13,65 m2) s komorou (2,6 m2), obývacího pokoje, resp. pracovny (15,8 m2), který je přístupný i přímo z kuchyně, dále do koupelny (4,5 m2) a na samostatné WC (0,74 m2). Z chodby je samostatnými dveřmi přístupný jak sklep, tak i zmíněná půda.

Druhý byt, s vchodem z druhé strany domu, je umístěný ve 2 podlažích s dispozicí 3+1 o užitné ploše cca 70 m2. V přízemí bytu se nalézá chodba (9,6 m2), ze které jedněmi dveřmi vstoupíte do obývacího pokoje (17 m2) a druhými do kuchyně (9,4 m2). Kuchyní se projde do koupelny (5,5 m2). Z chodby dále vedou schody do podkroví, kde je průchozí pokojík (12,35 m2) do většího atypického pokoje (15,6 m2) s vestavěnými úložnými prostory, které nejsou započítané do plochy pokoje.

Ze dvorku je přístupný klenutý sklep přes celou šířku domu, ideální pro uskladnění vína a jiných dobrot, s možností vybudování posezení.

V zadní části zahrady, po celé šířce pozemku, stojí veliká stodola, rozdělená na 3 samostatné prostory s celkovou užitnou plochou cca 110 m2, využitelná prakticky na cokoli.

Celková plocha pozemku, jehož součástí je rodinný dům, velká stodola a dřevník, je 695 m2. Dvůr se zahradou je z této celkové plochy cca 370 m2.

Dům je napojen na obecní vodovod, kanalizaci a plyn.
Vytápění je řešeno formou plynových topidel zn. KARMA Český Brod.
Navíc jsou v kuchyni prvního bytu umístěna kamna na pevná paliva.

Votice je malebné město s necelými 5 tisíci obyvateli a nachází se v jižní části okresu Benešov. Okolí Votic je plné krásných lesů, které jsou pravým houbařským rájem. Ve městě a okolí mnoho turistických cílů a tras.

Votice leží u hlavního železničního tahu Praha – České Budějovice a z autobusového nádraží je výborné spojení do okolních i vzdálenějších měst.
Stanice metra Háje je od domu vzdálena cca 55 km, tj. do hodiny jízdy autem.

Ve městě je veškerá občanská vybavenost, jako mateřská a základní škola, zdravotnická zařízení, velké supermarkety (jeden naproti prodávanému domu), zařízení pro sportovní a kulturní vyžití, obchody, restaurace a kavárny atd..

Informace o životě Votic naleznete na webových stránkách obce.

Neváhejte si domluvit osobní prohlídku. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N106900.

Parametry domu

Cena
4 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Pouze u nás vám zajistíme moderní financování až na 30 let, bez ohledu na věk a prokazování příjmů, či nutnosti předkládat daňové přiznání.
Aktualizováno
28. 8. 2024
Adresa
Nerudova, Votice
ID
N106900
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
147 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
695 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

NEXT REALITY LUŽINY

Archeologická 2256/1, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Petr Hromas

Petr Hromas

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Voticích?

Podobné nemovitosti