Prodej apartmánu, Meka Draga, Chorvatsko, 289 m2

Meka Draga, Chorvatsko

Cena na vyžádání /za nemovitost

(volejte makléři)

Prověřené firmy

Informace k nemovitosti

Samostatně stojící apartmánový dům s úchvatným výhledem, 1.řada od moře, bazén, Meka Draga

Nabízíme k prodeji samostatně stojící apartmánový dům na třech podlažích s celkovou plochou vč. teras 289 m2, obytný prostor 150 m2 (plus 33,4 m2 vnitřní terasy), z toho zastavěná plocha domu činí 86 m2, celkový pozemek 240 m2.

Dům je v současné době rozdělen na přízemní privát a horní dvě patra s možností komerčního využití. Je zajištěno naprosté soukromí a nezávislé vstupy do obou částí.

Privát/přízemí (4 + 2 osoby):
• dva pokoje, koupelna/WC, kuchyň, velká terasa s posezením, grilem a relaxační částí, dále pak technické zázemí (prádelna, menší pokojík/sklad a sklep).

Horní komerční část domu (8 osob):
• přízemí: apartmán s kuchyní, ložnicí, obývací částí, koupelnou, terasou,
• podkroví: dva samostatné pokoje se samostatnými vstupy, každý se samostatnou koupelnou, terasou a případnou přípravou na menší kuchyňské linky.
Tato horní část má k dispozici zastřešenou terasu u bazénu, venkovní sprchu, krb a bazén (3,5 x 5,5 m).

Dům byl kompletně rekonstruován v roce 2017 a poslední 4 roky procházel opět celkovou modernizací (nové tepelné čerpadlo k bazénu, klimatizace v horních pokojích, kompletní renovace dřevěných okenic, všechny nové vstupní i vnitřní dveře, nové exotické dřevo kolem bazénu i v přízemí domu, obložení bračským kamenem ve spodní části domu, nové dřevěné postele a doplňkový nábytek na zakázku včetně nových matrací, nové dubové venkovní posezení taktéž na míru a další..).

Nemovitost se nabízí opravdu včetně kompletního vybavení, zařízení a zásob (robot do bazénu, paddle bordy, pračka, sušička, vysavač, ložní prádlo..), nachystána bez jakýchkoliv dalších investic k případnému pronájmu. Pouze horní část domu a její komerční využití Vám v případě zájmu zaručí velmi slušnou výtěžnost s možností celoročního užívání privátní části nebo možnost pronajmutí celého objektu. V případě zájmu o bližší informace Vám je velmi rádi poskytneme osobně.

V případě, že hledáte lokalitu pro chvíle odpočinku a relaxace, Meka Draga je to správné místo. Zátoka je na konci slepé ulice, ráno slyšíte pouze racky a rybáře. Dům má jedny z nejhezčích výhledů od bazénu i teras, celý den máte k dispozici jak slunce, tak stín na terasách.

Lokalita, která je vyhledávaná místními obyvateli jako rekreační oblast má i místí dvě kavárny a každodenní pojízdný obchod. Tento záliv Novigradského moře s výhledem na nádherné pohoří hor Velebit a ústí řeky Zrmanja (slavné kaňony) je současně velmi atraktivní pro turisty.

Dům je vzdálený pouze 30 minut jízdy od letiště v Zadaru a 40 min do Zadaru.
Další v okolí:
Vodopády na řece Zrmanja - Barberov buk (kanoe, rafty) do 20 minut.
Národní park Paklenica do 50 minut.
Národní park Krka do 50 minut.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání
Poznámka k ceně
volejte makléři
Aktualizováno
29. 8. 2024
Adresa
Meka Draga, Chorvatsko
ID
04321
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
289 m2
Patro
3.
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
240 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Komunikace
Asfaltová

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo BRAVIS REALITY

BRAVIS REALITY

Vídeňská 1021/6, Brno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Simona Tipoa

Simona Tipoa

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje apartmánů?

Podobné nemovitosti