Prodej bytu 1+1, Itálie, Montesilvano, 33 m2

Itálie, Montesilvano

2 250 000 Kč /za nemovitost

(Cena je konečná, včetně provize a všech notářských a právních poplatků, daně z převodu nemovitosti a vyřízení přihlášení na služby a energie.)

Prověřené firmy

Informace k bytu

Nabízíme splnit si sen o životě u moře v našem jedinečném apartmánu kousek od moře v Montesilvanu. S výjimečnou polohou 50 metrů od moře kde vás od moře dělí jen pár kroků.To vše jen kousek od letiště Pescara (12 km), kam se pravidelně dostanete s leteckou společnost Ryanair z Prahy a Krakowa.

Nabízíme apartmán 1+1 o velikosti 33 m² přímo u moře, v jedinečné lokalitě Montesilvano, pouhých 6 km od pulzujícího města Pescara. Město nabízí přímé letecké spojení s Prahou a Krakovem prostřednictvím nízkonákladových letů Ryanair.

Tento útulný apartmán se nachází v 9. patře budovy s výtahem a skládá se z prostorného obývacího pokoje, kuchyňského koutu a prostorné terasy, která nabízí výhled na moře a hory. Prodává se kompletně zařízený dle fotografií. V tomto domě vlastním apartmán i já, a spolu se mnou ještě další 3 naši klienti takže určitě se budete potkávat s českou komunitu.

Budova disponuje recepcí s portietem neboli obsluhou, která zajišťuje kompletní servis, včetně řešení poruch nebo předání klíčů hostům. Tento dům je speci specifický svou polohou proto je výhodné ho pronajímat poradíme jak.

Výborná lokalita nabízí veškeré služby přímo u domu. Včetně barů restaurace a vyhlášené zmrzlinarny přímo v domě. A to není zdaleka všechno blízkosti domu je zastávka se sporným přímo na letiště veškerá infrastruktura včetně kadeřníka supermarketu obchodů a dalších restauraci. Prostě tu najdete vše co potřebujete pro podlahové bydlení po celý rok nebo jen na dovolenou.
Každé úterý se v blízkosti koná trh s místními farmářskými produkty, od čerstvé zeleniny až po domácí sýry a i oblečení. Montesilvano je místem, které žije po celý rok, s bohatým programem v létě – koncerty, stánky a zábava na promenádě, i s živou hu se ou

Parametry bytu

Cena
2 250 000 Kč /za nemovitost
Poznámka k ceně
Cena je konečná, včetně provize a všech notářských a právních poplatků, daně z převodu nemovitosti a vyřízení přihlášení na služby a energie.
Aktualizováno
28. 8. 2024
Adresa
Itálie, Montesilvano
ID
23679
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
33 m2
Patro
9. z 12
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Betonová, Dlážděná, Asfaltová, Zpevněná
Telekomunikace
Internet, Satelit, Kabelová televize
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Výtah
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Richard Loryk

Richard Loryk

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+1?

Podobné nemovitosti