Prodej rodinného domu, Rudník - Arnultovice, 150 m2

Rudník, Arnultovice

5 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 164 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Rudníku

Informace k domu

Zprostředkujeme prodej tohoto krásného samostatně stojícího rekreačního domu v Arnultovicích-Rudniku na Trutnovsku. Dům je vhodný pro 8-10 osob a nachází se u řeky Čisté.

Přízemí tvoří vstup, předsíň, WC, koupelna s rohovou vanou, 2 velké ložnice, prostorná otevřená kuchyně se vstupem na zahradu. Dále pěkný obývací pokoj s kamny na dřevo a úložný prostor. Obývací kuchyně s jídelním stolem je vybavena troubou, lednicí, myčkou a má dostatek úložného prostoru.

V patře je prostorná chodba se vstupem do 2 ložnic a koupelny se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou. Horní patro je téměř v původním stavu, ale funkční.

Zahrada je kompletně oplocená nebo hraničí s řekou. Na pozemku se nachází několik ovocných stromů a bazén s filtračním systémem. V blízkosti řeky je útulné místo na grilování. Dále se na zahradě nachází dřevěná kůlna stojící na betonovém základu pro uskladnění jízdních kol a (zahradního) nářadí.

Dům byl rekonstruován v letech 2005-2010 a vybaven plastovými okenními rámy s dvojskly, elektrickým ústředním topením s termostatem, novou elektroinstalací, koupelnami. Dům je pečlivě udržovaný. Přípojka na pračku je v koupelně v přízemí. Nemovitost je napojena na elektřinu, obecní vodu a kanalizaci.

Město Hostinné se nachází 2 km od domu. Lyžařská střediska Černý Důl 12 km, Janské Lázně 20 km jsou snadno dostupná autem nebo veřejnou dopravou.....

Takže ideální (rekreační) dům pro vlastní potřebu nebo možnost pronájmu. Převod možný od 1. 11. 2024. Nemovitost se prodává částečně zařízená. Více informací u realitní kanceláře.

Parametry domu

Cena
5 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 8. 2024
Adresa
Rudník, Arnultovice
ID
ARNU01
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
130 m2
Patro
2. z 2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
85 m2
Podlahová plocha
150 m2
Plocha nemovitosti
1508 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední elektrické
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo NEMOREAL B.I. s.r.o.

NEMOREAL B.I. s.r.o.

Družstevní 138, Pardubice, Polabiny

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Richard Hocque

Richard Hocque

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Rudníku?

Podobné nemovitosti