Prodej bytu 3+1, Kutná Hora, Jana Zajíce, 68 m2

Jana Zajíce, Kutná Hora - Šipší

3 590 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 109 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Kutné Hoře

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji bytovou jednotku o dispozici 3+1, nacházející se ve 3. nadzemním podlaží bytového domu na adrese Jana Zajíce, v klidné části historického města Kutná Hora. Byt o celkové výměře 68 m² disponuje prostornou lodžií o velikosti 7 m², která nabízí příjemné venkovní posezení. Výměra lodžie není započítána do celkové plochy bytu.
K bytu náleží také sklepní kóje a komora, která se nachází přímo na stejném patře jako bytová jednotka – ideální pro praktické uskladnění věcí.
Dům prošel částečnou revitalizací, která zahrnovala zateplení fasády, opravu střechy a výměnu stoupaček, výtahy. V blízké budoucnosti je plánováno zateplení bočních stěn, což ještě více zvýší energetickou úspornost budovy. Výměna oken je ponechána na každém majiteli individuálně – byt má původní okna, což dává novému majiteli možnost provést jejich výměnu za nejmodernější a nejúspornější variantu.
Samotný byt je v původním stavu, a proto nabízí skvělou příležitost k rekonstrukci přesně podle představ nového majitele. Můžete si tak vytvořit bydlení, které bude odpovídat vašim potřebám a vkusu.
Lokalita bytu je jedním z jeho největších benefitů – nachází se v klidné části města, ale zároveň v dosahu veškeré občanské vybavenosti. V okolí najdete obchody, školy i školky, což zajišťuje komfortní bydlení pro rodiny s dětmi i jednotlivce.
Pokud hledáte byt, který si můžete upravit podle vlastních představ, a přitom bydlet v krásné a klidné lokalitě s veškerými službami na dosah, tento byt je ideální volbou právě pro vás.
Pro více informací a sjednání prohlídky volejte makléřku nabídky Martu Sýkorovou 720 704 593.

Parametry bytu

Cena
3 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 8. 2024
Adresa
Jana Zajíce, Kutná Hora - Šipší
ID
0059-NP07207
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
68 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 19 lidí

Prodejce

Marta Sýkorová

Marta Sýkorová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Kutné Hoře?

Podobné nemovitosti