Prodej bytu 3+kk, Jablonec nad Nisou, Lučanská, 72 m2

Lučanská, Jablonec nad Nisou - Jablonecké Paseky

3 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 727 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Jablonci nad Nisou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Byt je umístěný v přízemí zděného bytového domu č.p. 149 Jablonec nad Nisou - Jablonecké Paseky postaveném v zástavbě rodinných domů ulice Lučanská. K bytu přináleží spoluvlastnický podíl na budově, zastavěném pozemku a pozemků zahrad tvořící s domem jeden funkční celek o výměře 964 m2 a zároveň plochu uzavřené zahrady a plochu vedle domu s možností parkování os.automobilů. Dům byl postavený počátkem dvacátého století jako dvoupodlažní, podsklepený objekt s obytným podkrovím se skladovými prostory v suterénu domu. Vstup do domu je jednak přímo z ulice Lučanská a dále pak přes venkovní schodiště ze zahrady pod domem do středové chodby v přízemí domu se 4 schodištěm do podlaží, podstřeší a suterénu. Dům prošel v roce 2014 větší rekonstrukcí s opravou krovu, osazením střešní krytiny včetně střešních oken, osazení plastových oken v bytech, rozvody vnitřních instalací, oprava omítek, zateplení střešní konstrukce a investice do rekonstrukcí jednotlivých bytových jednotek jejich majiteli.
Byt č. 149/2 je umístěný v přízemí napravo ve směru od hlavního vstupu s přístupem z chodby v přízemí. Byt se skládá ze vstupní šatny s navazující menší chodbou se vstupem do koupelny s WC a dále pak do obývacího pokoje s kuchyňským koutem. Z obývacího pokoje je vstup do dvou pokojů vzájemně průchozích a dále do menšího pokoje (lze upravit na samostatnou kuchyň) na který navazuje technická místnost s plynovým kotlem. K bytu ještě přináleží dvě samostatné místnosti přístupné z chodby v přízemí a sloužící jako sklad k bytu plus společné sklepní prostory. Celý byt prošel v letech 2014-2015 celkovou rekonstrukcí s novými rozvody instalací, ústředním vytápěním s plynovým kotlem, vybudování koupelny s WC, osazením kuchyňské linky, úpravy podlah i omítek.
Provozní náklady bytu skládající se ze záloh na správu a údržbu domu četně společných prostor domu ve výši cca. 2.700 Kč/měsíčně + náklady na pitnou vodu, zemní plyn, elektřinu pro čtyřčlennou rodinu v zálohách cca. 6.000,- Kč. Objekt je umístěný v klidné části města s dobrou dostupností základních obchodů obce, školka, zastávka MHD, vlak, přehrada s možností využití prostorné uzavřené zahrady s posezením, dětským hřištěm a parkovací plocha pro dva os.automobily k bytu.

Parametry bytu

Cena
3 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 9. 2024
Adresa
Lučanská, Jablonec nad Nisou - Jablonecké Paseky
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
72 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Reality Jizerské hory

Krkonošská 604, Tanvald, Šumburk nad Desnou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Zdeněk Brezar

Zdeněk Brezar

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Jablonci nad Nisou?

Podobné nemovitosti