Prodej rodinného domu, Frenštát pod Radhoštěm, 97 m2 (ID: 2278640)

Frenštát pod Radhoštěm

6 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 33 312 Kč /za měsíc

(vyvolávací)

Prověřené firmy v Frenštátu pod Radhoštěm

Informace k domu

Rodinný dům ve Frenštátu pod Radhoštěm

Prodej formou dobrovolné online aukce s možností kup hned, více informací naleznete https://www.kupananas.cz/rodinny-dum-frenstat-pod-radhostem/

Tento třípodlažní řadový rodinný dům o dispozici 5+1 nabízí pohodlné a prostorné bydlení pro celou rodinu. V přízemí se nachází garáž, sklepy, kotelna a prádelna, a je zde také přímý vstup na zahradu. První patro zahrnuje obývací pokoj, jídelnu s výstupem na terasu, kuchyň, koupelnu s toaletou.

Ve druhém patře najdete dva pokoje a ložnici s přímým vstupem do koupelny. Na chodbě je další samostatná toaleta. Z chodby vedou schody do podkroví, které lze přestavět na obytný prostor podle vašich potřeb.

Dům je vytápěn plynem a disponuje jak podlahovým vytápěním, tak radiátory. Pro ohřev vody je využívána i solární energie. Napojení na veřejnou kanalizaci je samozřejmostí. Dům se pyšní sedlovou střechou, dvěma balkony a prostornou terasou. Tento rodinný dům je ideálním místem pro klidný a pohodlný život.

Zastavěná plocha a nádvoří 97m2

Pozemek cca 516m2

Energetická náročnost G

Parametry domu

Cena
6 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vyvolávací
Aktualizováno
31. 8. 2024
Adresa
Frenštát pod Radhoštěm
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
97 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
516 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

kupananas.cz

Sládkova 372/8, Ostrava

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Václav Kotrys

Václav Kotrys

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Frenštátu pod Radhoštěm?

Podobné nemovitosti