Prodej rodinného domu, Peruc - Stradonice, 90 m2

Peruc, Stradonice

2 250 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 723 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Peruci

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Nabízený dům se nachází na pozemku parc.č. st. 172, který je v severní části svažitý a stavba domu je tedy zapuštěna ve svahu. Dům obklopuje svažitá zahrada, částečně zastavěná garáží pro jedno vozidlo, která je vybudována jako dvoupodlažní a je zapuštěná do terénu.

Na tyto pozemky navazuje další pozemek, na kterém se nachází zahradní domek (dřevostavba). Celková plocha všech pozemků činí 918 m2.

Rodinný dům je jednobytový s uspořádáním 2+1 s dalším obytným prostorem v podkroví přístupným po venkovních vyrovnávacích schodech a přes terasu přístavby (tedy z exteriéru). Dům je nutné zrekonstruovat a zvelebit tak dle vlastních preferencí.

Vstup do domu je přes vstupní zádveří. Ze zádveří je vstup na WC a do předsíně. Z předsíně je přístupná koupelna vybavená dalším WC, umyvadlem a sprchovým koutem. V prostoru koupelny je umístěn i elektrokotel ÚT. Z předsíně je dále přístupná ložnice, dále kuchyně (vybavená kuchyňskou linkou, elektrickým sporákem a dřezem) a z kuchyně je přístupný obývací pokoj. Celková podlahová plocha této obytné části je 59, 6 m2. V podkroví objektu jsou zřízeny dvě ložnice. Podlahová plocha podkroví je 29 m2.

Podlahy v obytných místnostech jsou vesměs s pochozí vrstvou z PVC, překrytou textilním kobercem. Vše na betonovém podkladu. Podlahy v podkroví jsou textilní na betonovém podkladu. V ostatních místnostech je provedena podlaha z keramické dlažby.

Objekt je vytápěn ústředním topením s elektrickým kotlem umístěným v koupelně. Podkroví není vytápěno ÚT, je zde příprava pro instalaci přímotopů.

V objektu je k dispozici komín. Zdrojem vody je obecní vodovod. Teplá voda pro koupelnu je připravována v elektrickém zásobníkovém ohřívači v koupelně. Teplá voda v kuchyni je zajištěna elektrickým průtokovým ohřívačem umístěným nad kuch.linkou. Plyn není do objektu zaveden.

Nemovitost se nachází v zástavbě dalších rodinných domů. Jedná se o klidnou část obce s místní komunikací. Příjezdová komunikace je zpevněná s asfaltovým povrchem.Rozšířená občanská vybavenost je ve střediskové obci Peruc, vzdálené cca 6 km.

Nejbližší město Louny cca 15km, Libochovice cca 7km, Slaný cca 25km, Roudnice nad Labem cca 25km, Lovosice cca 20km.

Parametry domu

Cena
2 250 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
31. 8. 2024
Adresa
Peruc, Stradonice
ID
N65465
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Špatný
Plocha užitná
90 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
326 m2
Podlahová plocha
90 m2
Plocha nemovitosti
918 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední elektrické
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo SOCCER REALITY s.r.o.

SOCCER REALITY s.r.o.

bratří Dohalských 144/8, Praha 9

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Zdeněk Turek

Zdeněk Turek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Peruci?

Podobné nemovitosti