Prodej bytu 3+kk, Příbram, Milínská, 62 m2

Milínská, Příbram - Příbram III

5 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 829 Kč /za měsíc

(Cena je včetně provize a právního servisu., včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání)

Prověřené firmy v Příbrami

Podlahy

Revize elektrických zařízení

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji byt v osobním vlastnictví o velikosti 3+kk, o ploše 60,4 m2, Milínská ulice č. 117, Příbram.

Byt je umístěn v panelovém domě, ve 3. patře (tj. 4. NP). Hlavní vstup do domu je z ulice Milínská. Okna bytu jsou orientovaná do ulice Průběžná. Jde o klidnou ulici s minimálním provozem, respektive s automobilovým provozem obyvatel ulice.

Byt je v původním stavu, je udržovaný, připravený k bydlení. Je vybavený nábytkem, který je součástí nabídky viz foto.

Plochy jednotlivých místností:
obývací pokoj – 18,1 m2
ložnice – 14,8 m2
pokoj – 8,5 m2
kuchyně – 5,5 m2
koupelna – 2,8 m2
oddělené WC – 0,9 m2
vstupní chodba – 9,8 m2
sklep – 1,9 m2

Náklady spojené s bytem jsou ve výši 2.564,- Kč a zahrnují fond oprav (1.558,- Kč), dále zálohy na studenou i teplou vodu, zálohy na teplo, a další služby. Evidenční list je k nahlédnutí. Spotřeba elektrické energie a plynu (nyní pouze kombi sporák) není zahrnuta do těchto nákladů.
Byt není žádným způsobem zatížen (hypotéky, břemena, zástavy, soudní rozhodnutí apod.)

Dům prošel revitalizací:
Je zateplený a má novou fasádu, novou střechu, vybudovaný bezbariérový vstup do domu z Milínské ulice, nový výtah, stoupačky v plastu, platová okna, nové vstupní dveře do budovy a nové poštovní schránky.

Energetická náročnost budovy je dočasně (do předložení průkazu energetické náročnost)i vedena pod písmenem „G“ (mimořádně nehospodárná). Vzhledem k zateplení budovy to ve skutečnosti bude pozitivní hodnocení.

Parkování vozidel je možné v ulici Milínská a také v ulici Průběžná. Zájemci si zde mohou zakoupit vlastní vyhrazená parkovací místa. Plochy k parkování jsou ve správě města.

Byt se nachází v tzv. rozšířeném centru města. Na hlavní náměstí T. G. Masaryka a sousedící obchodní Pražskou ulici to je 5–7 minut chůze, nejbližší obchodní centrum SKALKA v těsném sousedství se nachází přímo na Milínské ulici. Zastávky několika linek městské veřejné dopravy i meziměstských autobusů (Dobříš, Praha…) jsou umístěny prakticky před vchodem do domu.

Město Příbram bylo v minulosti okresním městem, má tedy plnou občanskou vybavenost – úřady státní správy, školky, základní školy, střední školy, kulturní dům, kino, divadlo, plavecký bazén, dvě venkovní koupaliště, zimní stadion, nemocnice, banky, obchodní řetězce, dvě velká náměstí s pěšími obchodními třídami, další obchody se službami atd., to vše v blízké docházkové vzdálenosti od nabízeného bytu, popřípadě se snadným parkováním (zcela nový parkovací dům v těsné blízkosti vlakového a autobusového nádraží, obchodní centra, koupaliště, parky, cyklostezky, turistické trasy, historicky slavné a evropsky atraktivní poutní místo Svatá Hora, jako dominanta celého města, propojená navíc s pěší zónou volně přístupnou zastřešenou historickou chodbou s 333 schody, Hornické muzeum…).

V případě zájmu Vám rádi zprostředkujeme hypotéku s ručením prodávanou nemovitostí. Další informace získáte od makléře. Sjednejte si termín prohlídky.

Parametry bytu

Cena
5 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je včetně provize a právního servisu., včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
Aktualizováno
1. 9. 2024
Adresa
Milínská, Příbram - Příbram III
ID
00008
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
62 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 32 lidí

Prodejce

Miloslav Večerka

Miloslav Večerka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Příbrami?

Podobné nemovitosti