Prodej bytu 3+kk, České Budějovice, Plavská, 112 m2

Plavská, České Budějovice - České Budějovice 7

9 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 46 704 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Českých Budějovicích

Informace k bytu

Ve výhradním zastoupení majitele vám nabízíme k prodeji prostorný a světlý byt 3+kk s terasou, balkonem a možností garáže, který se nachází v klidné a vyhledávané lokalitě Českých Budějovic. Tento byt představuje ideální kombinaci moderního designu a komfortního bydlení.

Byt je koncipován s ohledem na maximální pohodlí a funkčnost. Vstupní předsíň (11,7m2) je prakticky řešená a z ní se dostanete do hlavní části bytu, kterou tvoří prostorná a moderní kuchyně (8,42m2) spojená s jídelním koutem. Kuchyňská linka je navržena tak, aby využívala max. prostor, a nabízí nejen dostatek úložného místa, ale i vestavěné spotřebiče, které jsou součástí prodeje. Prostorná jídelna je ideálním místem pro rodinné večeře u velkého jídelního stolu.

Z jídelny plynule přecházíte do útulného obývacího pokoje (31,1m2), který je středobodem domácího života. Zde se nacházejí vstupy na rohovou terasu (17,22m2) i na balkon (3,36m2) , což zajišťuje maximální propojení vnitřního a venkovního prostoru. Rohová terasa je uzpůsobena jako zimní zahrada s příjemným posezením, kde můžete relaxovat během celého roku. Díky velkým oknům a proskleným plochám je celý prostor krásně prosvětlený denním světlem.

Byt disponuje dvěma samostatnými neprůchozími ložnicemi (13,58m2), které zaručují potřebné soukromí a klid. Každá ložnice má dostatek prostoru pro úložné skříně, přičemž další úložné místo je řešeno samostatnou šatnou (3,38m2) . Koupelna (8,09m2) je velkoryse dimenzována a nabízí jak vanu, tak sprchový kout, dvě umyvadla a dostatek místa pro pračku i sušičku. Samostatné WC (2,25m2) zajišťuje maximální komfort pro obyvatele bytu. K bytové jednotce náleží sklep/komora , umístěná na stejném patře (3m2).

Byt je vybaven klimatizací, která přispívá k pohodlí během horkých letních dní. Stávající vybavení bytu je možné projednat podle přání nového majitele. K bytu je možné zakoupit garáž (17,8m2) v suterénu domu (1.PP), což oceníte zejména v zimním období. Cena garáže je k dispozici u makléře.

Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají moderní a komfortní bydlení v klidné lokalitě, ale zároveň s rychlou dostupností do centra města. V okolí najdete vše, co potřebujete pro pohodlný život: cyklostezky pro aktivní odpočinek, malebné procházky podél řeky Malše, zastávky MHD, obchody i veškerou občanskou vybavenost na dosah ruky.

Pro podrobnější informace kontaktujte makléře. Poplatky spojené s vlastnictvím bytu sdělí makléř nabídky.
Koupi je možné financovat hypotečním úvěrem, který můžeme pomoci zprostředkovat.
Výměry jsou orientační měřeny naší technikou.
V případě vícero zájemců bude majitel upřednostňovat nejvýhodnější nabídku.

Těšíme se na prohlídku s vámi, zarezervujte si termín prohlídky.

Parametry bytu

Cena
9 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 9. 2024
Adresa
Plavská, České Budějovice - České Budějovice 7
ID
0020-NP09355
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
91 m2
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
112 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon
Garáž
Lodžie

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX G8 Reality

Rohanské nábřeží 678/27, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Michaela Mikešová

Michaela Mikešová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Českých Budějovicích?

Podobné nemovitosti