Prodej rodinného domu, Úvaly, Štefánikova, 140 m2 (ID: 2279460)

Štefánikova, Úvaly

15 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 75 775 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Úvalech

Informace k domu

Prodej rodinného domu 5+1 v Úvalech u Prahy po rekonstrukci, bazén, klidná lokalita - profesionální fotografie připravujeme a budou doplněny.

Nabízíme k prodeji atraktivní rodinný dům v exkluzivní lokalitě Úvaly u Prahy, který splní očekávání i těch nejnáročnějších zájemců. Tento prostorný dům o podlahové ploše cca 147 m a dispozici 5+1 prošel nedávnou rekonstrukcí a je připraven k okamžitému nastěhování.

Praktické a komfortní bydlení

Dům disponuje dvěma moderními koupelnami, dvěma toaletami, prostornou šatnou a komfortními obytnými prostory, které nabízí dostatek místa pro celou rodinu. Vytápění je zajištěno plynovým kondenzačním kotlem a atmosféru domova podtrhují krbová kamna. Na podlahách najdete kvalitní parkety, vinyl a dlažbu.

Výjimečná lokalita s veškerou vybaveností

Tento dům se nachází v klidné a žádané lokalitě, přímo sousedící s parkem. Vše, co potřebujete k pohodlnému životu, máte na dosah ruky mateřská škola, základní škola, lékař, vlakové nádraží a obchody jsou vzdálené pouhých 5 minut chůze.

Vlastní zahrada s bazénem

Součástí domu je krásná zahrada s bazénem, kde si můžete užívat letní dny v soukromí. Zahrada nabízí dostatek prostoru pro relaxaci, rodinné aktivity i zahradničení.

Příjemné sousedství

Kromě samotného domu a jeho ideálního umístění si můžete být jisti i bezproblémovými a přátelskými sousedy, kteří přispívají k celkovému komfortu bydlení v této lokalitě.

Tato nemovitost představuje ideální kombinaci klidného bydlení v přírodě s výhodami snadné dostupnosti do Prahy. Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost a kontaktujte nás pro více informací nebo prohlídku!







Parametry domu

Cena
15 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 9. 2024
Adresa
Štefánikova, Úvaly
ID
10498
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
140 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
140 m2
Plocha nemovitosti
351 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Karel Zelinka

Štefánikova 291, Úvaly

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Karel  Zelinka

Karel Zelinka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Úvalech?

Podobné nemovitosti