Prodej rodinného domu, Bystřice - Hůrka, 82 m2 (ID: 2279931)

Bystřice, Hůrka

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Bystřici

Informace k domu

Prodej luxusní zateplené chaty přímo u lesa, Hůrka

Luxusní chata u lesa / 82m² užitné plochy / u lipenského jezera v CHKO Šumava je určena k celoročnímu pobytu. Zděná a zateplená chata na vlastním pozemku je vytápěna tepelným čerpadlem s ústředním topením (bez obsluhy), které vytopí celou nemovitost i v mrazivé zimě. Pro hezké chvíle je možné přitápět v krbových kamnech v obývacím pokoji.
Umístění chaty: na okraji chatové oblasti Hůrka na vlastním pozemku 445 m², 2 km od Černé v Pošumaví, přímo u lesa, zajišťující maximální soukromí, pohodu a klid.
Obývák s balkonem, kuchyně s jídelnou, WC s koupelnou a sprchovým koutem, teplá a studená voda, kompletně vybavená kuchyně, 2x ložnice s balkonem, garáž, sklad na kola, elektrokola, lyže a jiné sportovní náčiní, zahradní nábytek, venkovní posezení s ohništěm a grilem, 2x parkovací místo.
Vybavení a zařízení chaty splňuje všechny požadavky na celoroční pobyt.
Poloha chaty 600m od Lipenské nádrže je skvělá pro koupání a všechny druhy vodních sportů včetně jachtingu a windsurfingu, rybaření. Minimální vzdálenost od lesa (10m) vybízí k houbaření. Pozemek s udržovaným trávníkem nabízí prostor pro relaxaci, grilování a posezení s rodinou a přáteli.
Cyklotrasy na české a rakouské straně potěší každého milovníka tohoto sportu. Pěší turistika na Šumavě je relaxem na těle a duši - Plešné jezero, Plechý, naučná stezka Olšina, Schwarzenberský plavební kanál a stovky dalších cílů.
Poloha chaty je 50 metrů od běžeckých udržovaných stop, 4x ski areál v blízkosti je skvělou nabídkou pro zimní dovolenou.
Milovníky historie potěší např. výlety do Českého Krumlova /20km/, návštěva muzea spisovatele Šumavy Adalberta Stiftera v Horní Plané /6km/, nebo také nejvýše položené zříceniny v ČR Vítkův Kámen /18km/, zámek Rožmberk, klášter Vyšší Brod...

Veškerá občanská vybavenost je v Černé v Pošumaví /2km/ a Horní Plané /6km/.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 9. 2024
Adresa
Bystřice, Hůrka
ID
12124
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
82 m2
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
45 m2
Plocha nemovitosti
445 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Ing. Luboš Janeček

Kněžskodvorská 522/16, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Luboš Janeček

Luboš Janeček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Bystřici (okr. Český Krumlov)?