Prodej bytu 3+1, Náchod, Příkopy, 70 m2

Příkopy, Náchod

3 390 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 156 Kč /za měsíc

(Cena je včetně všech poplatků)

Prověřené firmy v Náchodě

Informace k bytu

Město Náchod je významným přechodem mezi Českou Republikou a Polskem. Toto historické město, založené rytířem Hronem již ve 13. stol., v sobě skýtá mnoho krás, která Vás určitě překvapí.

Exkluzivně nabízíme byt 3+1 v družstevním vlastnictví v jedné z nejlukrativnějších částí tohoto města, a to na sídlišti Plhov. Byt se nachází v prvním patře 8-mi patrového panelového domu, který je vybaven výtahem a je zateplený. Byt je ve velmi dobrém stavu, plně funkční a částečně vybavený moderním nábytkem. Pokoje jsou prostorné a světlé, z jednoho je dostupný balkon s výhledem do zeleně, neboť za domem se nachází park a dětské hřiště. Výhodou je předělaná toaleta a koupelna se zabudovanou vanou, která se Vám jistě bude hodit při zimních večerech.

Parkování je pohodlné před domem i na dalších přilehlých parkovištích.

Poloha této nemovitosti je perfektní. Vše je dostupné několik málo metrů i pěšky. Mateřská škola, základní škola, obchod se smíšeným zbožím, lékárna, ale například i renesanční zámek, který je dominantou města s krásnými zahradami a rozlehlým parkem jako stvořeným pro procházky, tak i centrum města s mnohými obchody, restauracemi a kavárnami.

Náchod je lázeňské město, jehož nejznámějším léčivým pramenem je Ida. Dochází tu k obnově lázeňství a město je také partnerem dalšímu velmi významnému lázeňskému městu, a to Kudowě-Zdróji, které máte dostupné 8 km a je nebývale krásné a velmi živé.

Z Náchoda se již dnes velmi pohodlně a rychle dostanete do Hradce Králové, ale i do Prahy, využít k tomu můžete autobusovou či vlakovou dopravu, tak vlastní automobil, kde díky dodělávané dálnici D11, obchvatu České Skalice a připravovanému obchvatu Náchoda, jste již v dnešní době opravdu zanedlouho.

Pokud Vás náš inzerát zaujal natolik, že byste si chtěli byt prohlédnout, neváhejte nás kontaktovat na telefonním čísle 775 927 561, rádi Vás přivítáme. Poradíme a zprostředkujeme financování nejen koupě, ale i případné rekonstrukce.

Budeme se těšit na Vaši návštěvu.

Parametry bytu

Cena
3 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je včetně všech poplatků
Aktualizováno
2. 9. 2024
Adresa
Příkopy, Náchod
ID
10185
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
70 m2
Patro
1. z 8
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Družstevní
Plocha budovy
433 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Sklep
Výtah
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Tomáš Valtera

Tomáš Valtera

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Náchodě?

Podobné nemovitosti