Prodej rodinného domu, Měník - Bydžovská Lhotka, 100 m2

Měník, Bydžovská Lhotka

3 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 586 Kč /za měsíc

(s provizí RK)

Prověřené firmy v Měníku

Informace k domu

Prodej rodinného domu 4+1, 100 m², se zahradou a stodolou na pozemku 1452 m², Měník/Bydžovská Lhotka. Hledáte klidné a prostorné místo pro rodinný život nebo rekreaci? Nabízíme Vám jedinečnou příležitost pořídit si zachovalý rodinný dům v obci Bydžovská Lhotka, nedaleko střediskové obce Měník, v Královéhradeckém kraji. Tento dům s dispozicí 4+1 o užitné ploše 100 m² a s rozlehlým pozemkem o velikosti 1452 m² je ideální volbou pro ty, kteří hledají komfortní a praktické bydlení v dostupné lokalitě. Dům nabízí prostorné a efektivně řešené dispozice. Všechny obytné místnosti jsou umístěny v přízemí s téměř bezbariérovým přístupem, což zajišťuje komfortní bydlení pro každou věkovou skupinu. Součástí domu je koupelna s vanou, samostatné WC, technická místnost a kotelna. Vytápění je zajištěno kombinací kotle na tuhá paliva a plynového kotle, což umožňuje efektivní provoz.
Nemovitost je napojena na všechny klíčové inženýrské sítě, včetně veřejného vodovodu, studny, kanalizace, elektřiny a plynu. Jsou k dispozici dva vodní okruhy – užitková voda ze studny a pitná voda z veřejného vodovodu zajišťující úsporné řešení při využívání těchto zdrojů. Dům disponuje rozlehlou a vysokou půdou, která nabízí potenciál pro další rozšíření obytné plochy. V rámci přípravy na zateplení budovy byla instalována nová plastová okna. Součástí nabídky je kromě rozlehlé a rovinaté zahrady také prostorná stodola o rozměrech 7x4 metry, zděné chlévy, které aktuálně slouží jako domácí dílna s dostatkem úložného prostoru, a místnost dosud využívaná jako letní kuchyně.
Tato nemovitost představuje vynikající příležitost jak pro rodinné bydlení, tak pro rekreační využití. Nachází se v okrajové části obce, na slunném a klidném místě, s rozlehlým veřejným prostranstvím před domem a zelení za zahradou. Větší města jsou velmi blízko – Nový Bydžov 6 km, Chlumec nad Cidlinou 10 km a Hradec Králové 25 km. Praha je díky dálnici D11 automobilem dostupná do 50 minut. Tato nabídka je skvělou příležitostí pro investory i jednotlivce, kteří hledají možnost bydlení v atraktivní lokalitě Královéhradeckého kraje. Pro další informace a sjednání prohlídky prosím kontaktujte našeho makléře.

Parametry domu

Cena
3 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
s provizí RK
Aktualizováno
14. 9. 2024
Adresa
Měník, Bydžovská Lhotka
ID
11421
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
100 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
250 m2
Plocha nemovitosti
1452 m2
Plocha zahrady
1200 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové, Ústřední tuhá paliva
Voda
Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Ing. Miroslav Kohout

Ing. Miroslav Kohout

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Měníku?

Podobné nemovitosti