Prodej rodinného domu, Praha - Dolní Chabry, Počeradská, 332 m2

Počeradská, Praha 8 - Dolní Chabry

42 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 204 449 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Praze 8

Stěhovací služby

Informace k domu

Reprezentativní moderní rodinný dům vybavený v nejvyšší kvalitě a se zacílením na nízkonákladový provoz. Novostavba nadčasových tvarů je postavena na rovném pozemku, lemovaném na východní straně místním větrolamem, nabídne na ploše přes 330 m2 pohodlné bydlení pro početnou rodinu.


Interiér je koncipován v tradičním rozložení, kde v přízemí domu je umístěn prostorný a na jih orientovaný obývací pokoj s jídelnou a částečně oddělenou kuchyní, pracovna s výhledem na východ k větrolamu a dále technická místnost, šatna a vstupní hala. Na obývací pokoj a kuchyni navazuje venkovní terasa s vířivkou. Je zde i pohodlná garáž pro tři vozy. Obývací pokoj a garáž disponují výškou stropu 3,3 m. V patře nalezneme čtyři samostatné pokoje, dvě koupelny a šatnu. Hlavní koupelna nás překvapí svou velkorysostí, kde nalezneme do prostoru umístěnou vanu, sprchový kout, toaletu, dvě umyvadla, saunu a prostor na přípravu pro instalaci vnitřní vířivky. Vše osluněno na jih orientovaným oknem s hezkým výhledem do okolí. Pozemek je rovný s jednoduchou zahradou, kde nalezneme stinná zákoutí pod vzrostlými stromy i úplné soukromí díky při hranici osázenému habrovému plotu. Na střeše domu je instalována FVE, která téměř anuluje nároky domu na odběr z veřejné sítě.


Kuchyňská linka s kompletní sadou spotřebičů. Masivní dřevěné podlahy v obytných místnostech. Velkoformátová dlažba a obklady v koupelnách. Okna s izolačními trojskly vybaveny elektricky ovládanými předokenními žaluziemi. Plynový kotel se zásobníkem 100l. FVE o výkonu 9,9 kWh a baterií s kapacitou 15kW. Alarm s připojením na PCO. Zahrada vybavena systémem s automatickou závlahou včetně retenční nádrže na dešťovou vodu, robotickým sekáním trávy a venkovním osvětlením. Krb. Množství vestavěného nábytku – knihovna a šatny v přízemí a prvním patře.


Dům je postaven v rezidenční vilové zástavbě v klidné ulici na okraji Dolních Chaber. Sousedství tvoří především novostavby rodinných domů a jejich zahrady. Na východě s pozemkem sousedí místní větrolam. Dostupnost vozem na metro Kobylisy je 6 min, do centra do 20 min. a na letiště do 30 minut. Za zmínku stojí plánovaný budoucí rozvoj lokality, kde v bezprostředním sousedství vzniká nové golfové hřiště Golf Club Dolní Chabry a v roce 2026 by mělo být dokončeno prodloužení tramvajové trati od vozovny Kobylisy do Zdib.  

Parametry domu

Cena
42 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 9. 2024
Adresa
Počeradská, Praha 8 - Dolní Chabry
ID
528690
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
332 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
771 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Adéla Bukovská - recepce

Adéla Bukovská - recepce

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Praze 8?

Podobné nemovitosti