Prodej bytu 3+kk, Trutnov, Chodská, 85 m2 (ID: 2280852)

Chodská, Trutnov - Horní Předměstí

7 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 34 790 Kč /za měsíc

(Zvýhodněná cena)

Prověřené firmy v Trutnově

Informace k bytu

Nabízím k prodeji poslední byt 3+kk s terasou a parkovacím místem, který je umístěný v posledním patře novostavby bytového domu A1, který byl zkolaudován koncem roku 2022. Podlahová plocha bytu, který je umístěný v severní věži, vč. příslušenství, které tvoří sklep umístěný v suterén u domu, je 85m2. Terasa k tomuto bytu má 18m2. Vstup na terasu je z obytné místnosti. V kupní ceně bytu je zahrnutý sklep i parkovací místo. Přičemž sklepy a parkovací místa jsou v suterénu domu.
Bytový dům A1 je moderní stavba, kterou tvoří dvě obytné „věže“ (severní a jižní), které jsou propojeny na úrovni přízemí parkovacími místy. Je umístěný v atraktivní části města Trutnova, lokalita Horní Předměstí a je součástí komplexu bytových domů KASÁRNA. V docházkové vzdálenosti jak centrum města, tak nákupní možnosti, procházky do přírody nebo ZŠ. Bytový dům byl zkolaudovaný koncem roku 2022. Má šest podlaží s jedním podlažím podzemním a pěti podlažími nadzemními. Suterén domu je zapuštěný a je využit pro parkovací místa, sklepní kóje k jednotlivým bytům, technické zázemí domu a společné prostory.
Dispozice bytů je řešena moderním způsobem reflektujícím současný životní styl, kde dominantní obytný prostor zahrnuje jak obývací pokoj, jídelnu tak i kuchyň. Kuchyňská linka není součástí dodávky, je zde však připravený odtah pro napojení digestoře, rozvod vody a odpadu a jsou zde připravené volné kabelové vývody ukončené v instalačních krabicích. V obytných místnostech jsou na podlaze plovoucí laminátové podlahy. Koupelny jsou vybaveny zařizovacími předměty (vana, umyvadlo, toaleta, topné těleso) a na podlaze je použita dlažba. Výhodou bytu je další toaleta, která je umístěna samostatně, tudíž byt disponuje dvěma toaletami. Dalším bonusem je příprava na klimatizaci v každé místnosti. Vchod do bytu je zajištěn protipožárními, bezpečnostními dveřmi. Interiérové dveře jsou dřevěné, atypického rozměru s nadsvětlíkem.
Bytový dům je napojený na veřejnou kanalizaci, na veřejný vodovodní řád a v budově má umístěnou výměníkovou stanici (ústřední dálkové vytápění). Byty jsou vhodné jak k bydlení, tak jako investice (pronájem).
Bydlení v novostavbě má mnoho výhod. Jednak je úspornější díky kvalitnějším technologiím, materiálům a výborné izolaci, díky čemuž výrazně ušetříte na energiích.
Uvedená cena bytu (7.300.000,-) je za byt č. 591/51 umístěný v severní věži.
PENB B

Parametry bytu

Cena
7 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Zvýhodněná cena
Aktualizováno
2. 9. 2024
Adresa
Chodská, Trutnov - Horní Předměstí
ID
01BV2306
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
85 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
85 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Mgr. Hendrychová Martina

Mgr. Hendrychová Martina

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Trutnově?

Podobné nemovitosti