Prodej bytu 3+1, Český Těšín, Mládežnická, 69 m2

Mládežnická, Český Těšín

1 547 777 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 7 376 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Českém Těšíně

Informace k bytu

Exkluzivně nabízíme k prodeji zajímavý družstevní byt 3+1 se zasklenou lodžií na Mládežnické ulici ve Svibici (Český Těšín) o rozloze 69 m2 v 6. NP s výtahem. V bytě se nachází vkusná kuchyňská linka, prostorné skříně pro uložení všeho, co Vás napadne (nebo taky ne :), umakartová koupelna a jiné vymoženosti včetně rolet den/noc.
Bytový dům je po revitalizaci, díky které získal novou elektroinstalaci, rozvody vody a odpadu v plastu, zateplení domu, nový výtah, výmalbu, fajn sousedy aj. K bytu náleží sklepní kóje. K dispozici je veškerá občanská vybavenost, zastávka MHD, obchody, lékaři, vše v docházkové vzdálenosti s dobrou dostupností do centra města.
Financování Vám rádi zajistíme. Je zde možnost využití úvěru od Buřinky, který nabízí výhodné finanční podmínky pro pořízení bydlení i rekonstrukci. Tento úvěr je dostupný s flexibilními splátkami a atraktivní úrokovou sazbou, což z něj činí zajímavou volbu pro ty, kdo hledají finanční podporu při realizaci svých plánů. Prohlídky domlouvejte na tel. 737 283 207 (Martin Rucki). Těšíme se na Váš zážitek z tohoto jedinečného bytu!

Parametry bytu

Cena
1 547 777 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Mládežnická, Český Těšín
ID
250
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
69 m2
Vlastnictví
Družstevní
Podlahová plocha
69 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Těšínské reality s.r.o.

Hlavní třída 2020/28, Český Těšín

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Martin  Rucki

Martin Rucki

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Českém Těšíně?

Podobné nemovitosti