Prodej rodinného domu, Horoušany, Hrubého, 124 m2 (ID: 2281401)

Hrubého, Horoušany

9 550 284 Kč HYPOTÉKA od 45 514 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Prověřené firmy v Horoušanech

Informace k domu

Rodinné bydlení jaké si zasloužíte

Čtvrtá etapa úspěšného projektu Viladomy Horoušany, byla právě spuštěna. Výstavba je již v běhu.


Toužíte po novém bydlení? Pojďte si představit ideální bydlení pro vaši rodinu. Místo, které bude vaším domovem a kde se budete cítit bezpečně a v klidu. Místo vonící čerstvě uvařenou kávou, grilováním na vaší zahradě, sportovními aktivitami v okolí včetně nové cyklostezky. Místo odkud budete s chutí vyrážet do zaměstnání a po něm aktivně či pasivně odpočívat. Vytváříme vám toto místo. Místo plné slunce a úsměvů vašich blízkých. Místo splnění vašich snů o bydlení.

Tato jednotka má celkovou plochu 97 m² s dispozicí 4+kk. Pozemek se zahradou pro trávení volného času 304 m², prostorné parkoviště a terasu. Volili jsme vysoký standart bydlení i provedení. Podlahové vytápění, tepelné čerpadlo, kvalitní okna a mnoho dalších moderních technologií. Design byl vyladěn do detailu s důrazem na kvalitu a funkčnost celého celku. I na připojení jsme mysleli a u nás máte vysokorychlostní připojení optickým kabelem pro práci i zábavu.
Jen pár kilometrů od projektu vznikne nový vlakový terminál pro rychlovlaky s přímým spojením na hlavní město Prahu.

Více informací na webových stránkách projektu. Zavolejte a pojďte si s námi splnit svůj sen.

Parametry domu

Cena
9 550 284 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
3. 9. 2024
Adresa
Hrubého, Horoušany
ID
49.3
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
124 m2
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
61 m2
Plocha nemovitosti
365 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

David Pátek

David Pátek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Horoušanech?

Podobné nemovitosti