Prodej bytu 3+kk, Železná Ruda, Javorská, 79 m2

Javorská, Železná Ruda

13 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 66 196 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Železné Rudě

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji luxusní apartmán 3+kk o celkové ploše 118 m², nacházející se ve čtvrtém nadzemním podlaží moderního sedmipodlažního bytového domu, známého jako Rezidence Javor. Tento jedinečný byt, situovaný ve vyšším patře, nabízí nádherný výhled do okolní přírody a je navržen s důrazem na komfort a kvalitu. Jedná se o největší a nejluxusnější byt v celém resortu.

Moderní technologie a ekologická udržitelnost
Apartmán o podlahové ploše 79 m² je vybaven moderním vytápěním, které lze dálkově ovládat pro každou místnost zvlášť, což zajišťuje ideální teplotu v každém prostoru. K energetické úspornosti přispívají také fotovoltaické panely, které zajišťují výraznou úsporu energie, a systém tepelného čerpadla AC Heating, který zajišťuje efektivní vytápění a chlazení bytu. Dům splňuje přísné požadavky na energetickou náročnost s třídou B – velmi úsporná. Všechna okna jsou opatřena venkovními žaluziemi pro maximální pohodlí a soukromí.

Dispozice a interiér bytu:
Po vstupu do bytu se ocitnete v prostorné chodbě, ze které je přístup do všech místností. Dvě prostorné ložnice jsou situovány ve středu a po levé straně bytu a vychází se z ní na prostornou terasu o velikosti 22 m2. V pravé části se nachází luxusní koupelna s vanou, sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou. V zadní části bytu se nachází prostorný obývací pokoj propojený s jídelním koutem a moderně zařízenou kuchyní. Z obývacího pokoje je přímý vstup na balkon o velikosti 13 m², která nabízí ideální místo pro relaxaci s úchvatným výhledem.
Celý prostor je vybaven a sestaven z těch nejluxusnějších materiálů, které se dají na současném trhu sehnat, za zmínku například stojí jídelní stůl, vyrobený ze stoletého dubu.

Exkluzivní společné prostory a služby
K apartmánu patří sklepní kóje a garážové stání. V přízemí domu je k dispozici recepce s nepřetržitou službou, která zajišťuje bezpečnost a komfort pro všechny rezidenty.

Majitelé apartmánu mají také exkluzivní přístup do moderního wellness centra, které zahrnuje vnitřní bazén, vířivku, dvě sauny (infra a finskou), parní lázeň, relaxační zónu a plně vybavenou fitness. Tyto prostory poskytují výjimečné možnosti pro odpočinek, relaxaci a aktivní trávení volného času.

Lokalita
Železná Ruda je vyhledávaným cílem pro milovníky přírody i sportu. Nachází se v blízkosti Národního parku Šumava a nabízí bohaté možnosti pro turistiku, horskou cyklistiku a zimní sporty. V blízkosti se nacházejí také známé turistické cíle, jako Černé a Čertovo jezero. Železná Ruda je tak ideálním místem pro rekreační i trvalé bydlení.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat. Tento apartmán představuje jedinečnou příležitost pro ty, kteří hledají nadstandardní bydlení v krásné přírodní lokalitě.

Parametry bytu

Cena
13 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 9. 2024
Adresa
Javorská, Železná Ruda
ID
N197
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
118 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
79 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Reality MOJE

Klatovská třída 1529/108, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Pavel Čejka

Pavel Čejka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Železné Rudě?

Podobné nemovitosti