Prodej kanceláře, Praha - Nové Město, Gorazdova, 172 m2

Gorazdova, Praha, Nové Město

23 100 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 110 088 Kč /za měsíc

(včetně nesplacené části anuity 6.200.000,-Kč - měs splátka 29 332,-Kč/měs. Možné doplatit a převést do OV.)

Prověřené firmy v Praze 2

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Nové Město Pražské, místo, kde se historie prolíná s moderním životem. Jen pár kroků od známé náplavky a ikonického Tančícího domu. Z oken své kanceláře můžete pozorovat majestátný Pražský hrad, elegantní Mánes a klidně plynoucí Vltavu. Taková je nabídka, kterou vám dnes představuji.

Jedná se o dva výjimečné byty v přízemí historického domu, které si zaslouží vaši pozornost. První z nich, byt 1+1 o rozloze 62 m², prošel kompletní rekonstrukcí, která s citem zachovala původní prvky. Dvoukřídlé interiérové dveře s obložkami, tradiční parkety a okenice tvoří atmosféru, kterou jen tak někde nenajdete. Tento byt s výhledem do ulic Resslova a Gorazdova je připraven k okamžitému převzetí, a to i s dlouhodobou nájemnicí.

Druhý byt, o dispozici 2(3)+1 s pokojem pro služebnou, nabízí rozlehlých 106 m². Koupelna, toaleta a kuchyně jsou zcela nové, zbývající místnosti čekají na vaši osobitou renovaci, která jim vrátí lesk a krásu prvorepublikové éry. Vysoké klenuté stropy, prostorná okna a impozantní proporce všech místností vás přenesou do doby Rakouska-Uherska, kdy se tato čtvrť rodila na místě středověkého města.

Byty jsou nyní oddělené, ale nabízejí možnost spojení v jeden impozantní prostor o celkové ploše 172 m², který lze využít jako kancelář pro daňového poradce, advokáty, architekty, nebo kohokoliv, kdo ocení prestižní lokalitu. Okolní ulice pulzují životem, každý den tudy projdou a projedou desetitisíce lidí.

Celý dům patří bytovému družstvu, avšak převod do osobního vlastnictví je možný v horizontu dvou let. Aktuálně probíhá výměna oken, příští rok se plánuje rekonstrukce fasády a společných prostor s důrazem na zachování historických prvků a autenticity budovy.

Lokalitu netřeba dlouze představovat, nabízí veškeré služby a úřady v pěším dosahu. Stanice metra Karlovo náměstí, tramvajová linka podél řeky, noční autobusové spojení, ale i restaurace Matylda, náplavka. Mateřské, základní, střední i vysoké školy jsou prakticky okolo domu.

Zvu vás na prohlídku této jedinečné nemovitosti!

Parametry nemovitosti

Cena
23 100 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně nesplacené části anuity 6.200.000,-Kč - měs splátka 29 332,-Kč/měs. Možné doplatit a převést do OV.
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Gorazdova, Praha, Nové Město
ID
13262
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
172 m2
Patro
1. z 6
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
491 m2
Podlahová plocha
172 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Dlážděná, Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Výtah
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Ondřej Petr

Ondřej Petr

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje kanceláří v Praze 2?

Podobné nemovitosti