Prodej zemědělské půdy, Chlum u Třeboně - Žíteč, 389696 m2

Chlum u Třeboně, Žíteč

24 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 116 760 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Chlumu u Třeboně

Informace k pozemku

Ve výhradním zastoupení majitelů vám představuji jedinečnou příležitost k investici do nemovitosti na Třeboňsku, která nabízí rozsáhlé pozemky o rozloze přibližně 40 hektarů. Možnost prodeje po částech. Podrobné informace Vám ráda sdělím po telefonu, emailu.
Popis nemovitosti:
• Pozemky se nachází v malebné krajině Třeboňska – malebná vesnice Žíteč u Chlumu u Třeboně, známé svou přírodní krásou, bohatou historií a lázeňstvím. Třeboňsko je také známé svými rybníky a nádhernou přírodou, což poskytuje klidné a inspirativní prostředí pro život.
• Celková rozloha přilehlých pozemků činí přibližně 40 hektarů. Soubor pozemků zahrnuje podle platného územního plánu pozemek pro výstavbu RD, chat, rybníků. Tyto pozemky jsou ideální pro zemědělství, chov zvířat, včelaření, rekreační aktivity nebo další rozvoj dle vašich potřeb a záměrů.
• Pozemky jsou rozmanité a zahrnují pole, louky, lesy a rybníky, což poskytuje mnoho možností pro jejich využití.
Zahrada a okolí domu:
•Lokalita je velmi klidná a nabízí krásný výhled do krajiny.
Tato exkluzivní nabídka je ideální pro ty, kteří hledají kombinaci pohodlného bydlení a rozlehlých pozemků s mnoha možnostmi využití. Pro více informací a sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat.
Pokud máte o tuto nemovitost zájem a disponujete finanční bonitou, neváhejte nás kontaktovat pro více informací a sjednání prohlídky.

Parametry pozemku

Cena
24 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 9. 2024
Adresa
Chlum u Třeboně, Žíteč
ID
CB240603
Stav objektu
Velmi dobrý
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
389696 m2
Plocha zahrady
1762 m2
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Septik
Topení
Ústřední tuhá paliva
Voda
Studna
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo SORENT-CB s. r. o.

SORENT-CB s. r. o.

Lannova tř. 14/9, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Romana Kolářová

Romana Kolářová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zemědělských půd v Chlumu u Třeboně?

Podobné nemovitosti