Prodej dřevostavby, Náměšť na Hané, Prostějovská, 133 m2

Prostějovská, Náměšť na Hané

7 650 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 36 458 Kč /za měsíc

(+ 2850,-Kč/měs záloha za elektřinu + 1548,-Kč ročně poplatek za stočné na 1 osobu, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Náměšti na Hané

Informace k domu

Vážení klienti.
Aktuálně jsme zařadili do nabídky rodinných domů na prodej dům s esencí prázdnin.

Dům o dispozici 3+kk s variantní úpravou až 4+kk se nachází na rovinatém, od ulice odsazeném pozemku obdélníkovitého tvaru v klidném parteru ulice Prostějovská v městysu Náměšť na Hané.
Stavba je umístěna za živým plotem z listnatých keřů středomořského typu. Vedle domu jsou i zastřešená parkovací stání.
Vstup do domu z ulice je z verandy, přes zádveří s botníkem. Dům dále sestává z hlavní obývací místnosti volně navazující na kuchyni a vstup do zimní zahrady, která slouží jako hlavní setkávací místnost pro hosty.
Na obývací pokoj navazuje chodba, ze které jsou přístupné ostatní místnosti, tj. pracovna spojená s ložnicí, která lze rozdělit na dvě samostatné místnosti i s vlastními vstupy. Dále jeden pokoj zvlášť a samostatná koupelna s WC.
Koupelna je vybavena jak vanou, tak i sprchovým koutem. Z koupelny je přístupná technická místnost, kde se nachází elektrický bojler pro ohřev teplé vody, darling čerpadlo z vlastního zdroje pitné vody - vrtané studny na pozemku,pračka.
V domě jsou variantně položeny podlahové krytiny. V obývacích místnostech a v kuchyni je vinylová krytina, v koupelně dlažba a v pracovně - ložnici a pokoji je položený zalištovaný koberec.
Dům je vytápěn dvěma způsoby. Jedním ze zdrojů tepla jsou krbová kamna umístěná v obývacím pokoji a pro doplnění, elektrické topení v jednotlivých místnostech. Koupelna je vytápěna elektrickým podlahovým topením.
Velkým benefitem v letních měsících je klimatizace instalovaná v zimní zahradě, kterou lze jednoduše temperovat dům v komfortním rozmezí teplot, nehledě na venkovní situaci.

Zahrada se primárně rozkládá za domem, kde je zbudováno posezení, venkovní šachový set a okrasné záhony a příprava na bazén ve formě zpevnění povrchu stěrkem. Dále se na pozemku nachází dřevěná kůlna pro skladování zahradní techniky a mobilheim, sloužící jakožto variantní ubytování pro hosty či skladovací prostory.

Financování koupě této nemovitosti lze bezplatně konzultovat s prověřeným finančním zprostředkovatelem.
V případě zájmu o více informací k pozemku prosíme kontaktujte makléře.

Parametry domu

Cena
7 650 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ 2850,-Kč/měs záloha za elektřinu + 1548,-Kč ročně poplatek za stočné na 1 osobu, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
3. 9. 2024
Adresa
Prostějovská, Náměšť na Hané
ID
02603
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
133 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
763 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
290 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední elektrické
Komunikace
Betonová, Dlážděná, Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Ostatní
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Studna
Terasa
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Jaroslav Vojta

Jaroslav Vojta

Legionářská 1319/10, Olomouc

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Jaroslav Vojta

Jaroslav Vojta

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje dřevostaveb v Náměšti na Hané?

Podobné nemovitosti