Prodej chalupy, Úmonín - Březová, 80 m2 (ID: 2282612)

Úmonín, Březová

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Prověřené firmy v Úmoníně

Informace k domu

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji dům o celkové ploše 80 m2 a přilehlých stavení 150 m2, na pozemku 557 m2 v obci Březová-Úmonín. Dům se nachází ve středu obce jen pár metrů od vyhledávaného zábavního parku Heroland. V okolí tohoto místa najdete další spoustu výletních cílů, to vše na dosah oblíbeného města Kutná Hora.
Stavba je rozdělena do tří částí kdy obytná má užitnou plochu cca 80 m2 o dispozici 2+1, kde dominantou hlavní místnosti jsou krásná plně funkční kachlová kamna. Z této místnosti je vstup do první ložnice. Druhá ložnice je přes prostornou chodbu a nabídne tak dostatek soukromí třeba pro návštěvy. K pohodlí zde je koupelna s vanou a toaletou, která nedávno prošla rekonstrukcí.
Vytápění na tuhá paliva a o ohřev teplé vody se postará bojler. Objekt je napojený na místní kanalizaci a vodovod, plus je zde k dispozici hloubená studna.
Další součástí stavby je hospodářský prostor, prostorná stodola s velkým parkovacím místem, sklep a obrovská půda, která je nad kompletním stavením. Zde je možné udělat další velkorysí obytný prostor.
Menší okrasná zahrada vybízí k posezení a trávení volného času zaslouženou relaxací.
Veškerá občanská vybavenost je v nedaleké Kutné Hoře a z dalších vyhledávaných míst v okolí je potřeba zmínit ještě Březovský rybník, který je pár metrů od domu.

Na tuto nemovitost Vám pomůžeme zajistit financování.
Doporučujeme prohlídku.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
8. 9. 2024
Adresa
Úmonín, Březová
ID
257-NP01207
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
80 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
255 m2
Plocha nemovitosti
557 m2
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová, Zpevněná
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Cool

RE/MAX Cool

Roztylské náměstí 393/35, Praha 4

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Martin Dohnal

Martin Dohnal

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Úmoníně?

Podobné nemovitosti