Prodej pozemku pro bydlení, Senorady, 8805 m2 (ID: 2282711)

Senorady

5 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 547 Kč /za měsíc

(celková cena, neplatíte provizi)

Prověřené firmy v Senoradech

Informace k pozemku

Prodej nádherného pozemku o výměře 8805 m² v pohodové obci Senorady (okr. Brno-venkov), cca 35 km od Brna.
Již nyní dle územního plánu spadá část pozemku (cca 1640 m²) do zastavitelných ploch pro bydlení (max. 2 nadzemní podlaží + podkroví). Zbývající část zdobí udržovaná travnatá plocha se stromy a podaří-li se vyjednat změnu územního plánu, možnosti využití se výrazně rozšíří.

V současnosti je pozemek využíván jako areál pro rekreaci. Nově postavená zděná stavba (70 m²) s terasou (18 m²) slouží jako oblíbená výletní restaurace a vzhledem k rozlehlému pozemku se jedná o skvělý prostor pro oslavy, svatby atp.
Máte-li pro pozemek odlišný záměr, při troše snahy by bylo možné změnit i využití stavby.
Další dvě dočasné stavby slouží pro krátkodobé ubytování hostů (Booking, Bezkempu,...) a všechny jsou napojeny na sítě (voda, elektřina, kanalizace).

Obecně lze do budoucna očekávat zajímavý rozvoj celé lokality a zvýšenou poptávku po bydlení v souvislosti s připravovanou dostavbou Jaderné elektrárny Dukovany vzdálené pouhých 12 km (12 minut cesty autem). Do Ivančic je to autem o minutu déle a na kraj Brna to lze zvládnout za půl hodinky cesty.

Senorady nacházející se na pomezí Jihomoravského kraje a Vysočiny jsou klidnou obcí s cca 400 obyvateli. Nedaleká údolí řek Oslavy a Jihlavy s divokou přírodou, překrásnými skalními vyhlídkami či tajemnými zříceninami hradů oplývají dlouholetou tradicí trampingu a dnes jsou vyhledávanými výletními cíly. Okolí je doslova protkáno cyklostezkami (Pivovarská, Templářská, Energetická) i turistickými trasami.

Dopravní spojení je zajištěno Integrovaným dopravním systémem, v okolních obcích naleznete školky, školy, obchody, restaurace a v Nové Vsi i sportovní areál s krytým bazénem, saunou a tenisovými kurty.

Hledáte-li lokalitu plnou zeleně, kde pouhý pobyt je balzámem na duši, neváhejte mne kontaktovat pro sjednání prohlídky...

Parametry pozemku

Cena
5 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
celková cena, neplatíte provizi
Aktualizováno
3. 9. 2024
Adresa
Senorady
ID
117
Plocha nemovitosti
8805 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Tomáš Kalousek

Tomáš Kalousek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Senoradech?

Podobné nemovitosti