Prodej rodinného domu, Libišany, 104 m2 (ID: 2282895)

Libišany, okres Pardubice

9 490 650 Kč HYPOTÉKA od 45 230 Kč /za měsíc

(včetně kuchyňské linky, rekuperace, krbové vložky a dalších standardů)

Prověřené firmy v Libišanech

Informace k domu

Villa resort Lužické zahrady, Libišany

Chcete bydlet na Vánoce v novém nízkoenergetickém domě nedaleko Hradce Králové? Právě teď máte svůj vysněný domov na dosah. Dům už jen čeká na Váš návrh interiérového designu. Stačí si vybrat jaké obklady, podlahy nebo dveře budete chtít a my to pro Vás zajistíme. Jedná se o poslední domy v lokalitě. 13 domů již zná své majitele. A vy můžete být další.
Nabízíme k prodeji luxusní nízkoenergetický bungalov 4+kk s vydaným stavebním povolením v obci Libišany, která se nachází mezi Hradcem Králové a Pardubicemi. Velkoryse navržená lokalita Lužické zahrady nabízí klidné rodinné bydlení s dostatkem zeleně a parkovacích míst. Všechny domy jsou navrženy v moderním stylu a nabízejí tak otevřený a vysoce kvalitní koncept bydlení v přírodě s městem na dosah. Cyklistická stezka na hranicích lokality. Dětské a fotbalové hřiště 100 m od lokality. Zastavěná plocha 128 m². Užitná plocha domu 101 m². Nemovitost ve variantě se solární elektrárnou splňuje energetickou klasifikační třídu A, ve variantě bez solární elektrárny splňuje energetickou klasifikační třídu B.
Dispozice domu: zádveří, 2x koupelna, technická místnost s přípravou pro pračku a sušičku, 3 x neprůchozí pokoje, kuchyně s jídelnou, obývací místností se vstupem na terasu.
Technické údaje: obývací místnost s krbem, pětikomorová okna třídy A s bezpečnostní fólií, posuvné terasové dveře, podlahové krytiny – vinyl a dlažba, kompletní kuchyňská linka ve tvaru L bez spotřebičů, rekuperační jednotka, klimatizační jednotka v obývacím pokoji, elektrické podlahové topení v celém objektu, příprava na fotovoltaiku – dotaci zajistíme. Zdroj teplé vody – zásobník na 100 l s tepelným čerpadlem. Střecha - betonové tašky BRAMAC. Parkování u domu pro 2 osobní automobily. Zpevněné plochy ze zámkové dlažby, v ceně nemovitosti. Kompletní stavební dokumentace včetně stavebního povolení na bazén a oplocení. Lokalita je pokryta optickým internetem.
Více informací u makléře.

Parametry domu

Cena
9 490 650 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně kuchyňské linky, rekuperace, krbové vložky a dalších standardů
Aktualizováno
10. 9. 2024
Adresa
Libišany, okres Pardubice
ID
305-NP00033
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
104 m2
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
128 m2
Plocha nemovitosti
1060 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Infinity

Masarykovo náměstí 392/14, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Ing. Marcel Zadrobílek

Ing. Marcel Zadrobílek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Libišanech?

Podobné nemovitosti