Prodej rodinného domu, Babice, 210 m2 (ID: 2282943)

Babice

7 850 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 37 411 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Babicích

Informace k domu

V zastoupení majitele vám nabízíme EXKLUZIVNÍ nabídku prodeje nemovitosti, s dispozičním řešením velkorysého a prostorného půdorysu dvoupodlažního domu. Nemovitost je v klidné části řadové zástavby s výbornou orientací. Pro budoucí majitele tak nabízí velmi atraktivní adresu. Dostatek místa pro parkování a prostor pro manipulaci, tak dotváří její celkový dojem. Dům se nachází v obci Babice u Uherského Hradiště, která je vyhledávanou lokalitou nejen pro svou polohu, ale i pro velmi dobrou dostupnost do královského města Uherské Hradiště či nedalekého Zlína.

Dispozice domu je řešena vstupní chodbou s předsíní, navazující na vstup do spodního patra a schodiště, které vede jak do horního patra, tak i do suterénu a východu na dvůr.
V dolním patře je obytný prostor s krbem, kuchyňským a jídelním koutem, odkud je vstup na prostornou lodžii. Nachází se zde i menší koupelna s WC a bojlerem.
V horním patře je u schodiště dostatek místa na vybudování vestavěné skříně. Komfort zajišťuje prostorná koupelna s WC a bidetem, a samostatné tři pokoje, z nichž má ložnice menší šatnu, a venkovní lodžie je přístupná ze dvou dalších pokojů.

Dům je po kompletní a velmi zdařilé rekonstrukci. Chybí už pouze dokoupit svou vysněnou kuchyni, v horním patře v pokojích položit podlahovou krytinu a upravit schodiště... Proto se zde nabízí budoucímu majiteli možnost si dotvořit svůj dům snů dle vlastních představ a plánů.
Navíc se v suterénu domu nacházejí prostory, jako je prádelna s WC, garáž, technická místnost a jiné volné prostory, které nabízejí další možnosti úložného charakteru.

Dům má celkovou podlahovou plochu cca 201m2, z toho obytná plocha tvoří zhruba 140m2 + suterén cca 61m2. Je udržován v čistotě a pořádku, a díky péči a údržbě majitele působí velmi vzdušně a prostorně. V domě jsou veškeré IS v novotě (elektřina částečně, plyn, odpady, voda kompletně). V koupelnách je podlahové vytápění a krbová vložka zajišťuje teplo v kombinaci na bázi infrakonvektorů.

K nemovitosti náleží také dvůr a zahrada s předzahrádkou, která nabízí dostatek prostoru pro vytvoření různých zákoutí a míst pro různé využití.
V obci je veškerá občanská vybavenost, která podtrhuje atraktivitu tohoto místa, a nabízí tím i možnost nadstandardního bydlení náročnějším klientům.

Dům je k dispozici po dohodě a prohlídky jsou možné po domluvě kdykoliv. Na koupi domu je možné využít i financování hypotečním úvěrem, se kterým Vám rádi pomůžeme. Podrobnější informace k nemovitosti i možnostem financování vám sdělí makléřka na prohlídce, kterou vřele doporučuje. Ve fotogalerii naleznete i vizualizace, které vám pomohou s představivostí...
Cena je uvedena včetně všech poplatků, právního servisu i provize RK.
PENB, tzv. energetický štítek tř. C je k dispozici na vyžádání.

Parametry domu

Cena
7 850 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 9. 2024
Adresa
Babice
ID
2024048
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
130 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
210 m2
Plocha nemovitosti
356 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 21 lidí

Prodejce

Michaela Konvalinková

Michaela Konvalinková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Babicích (okr. Uherské Hradiště)?

Podobné nemovitosti